pop_ady44 Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 va salut am mai pus o intrebare pe aceasta sectiune si am decis sa deschid un subiect nou dupa ce am citit tot subiectul cap coada de aceea rog moderatorul sa ierte am cumparat okazional o alarma la care nu prea am multe documentatiide acea am intampinat niste probleme care le-am eliminat pe rand fiecare acuma am o alta problema armeaza in mod automat la 30 secunde cea ce nu este chiar pe placul aplicatiei mele eu nu vreau sa o folosesc pe o auto ci la o usa de camera unde nu trebuie sa intre nimeni numai in anumite situati si atunci ar fii ideal sa nu se apuce sa baune de nebuna dupa 30-40 secunde am doar o schema de montare la fire pe carcasa exterioara scrie type r atat doar precizez ca nu folosesc nici un actuator decat senzorul de miscare care o sa fie montat pe usa Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 :cry: :cry: nu stie nimeni nimic de tampenia asta de alarma? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2012 am rezolvat nelamurirea firul de acc+trebuie pus la +scurt timp si el anuleaza rearmaarea automatadin partea mea subiectul este inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum