vergil Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Am un tranzistor SMD , pe care scrie J3Y.I-mi puteti spune ce fel de tz este ? Va rog .Multumesc . Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Unde este folosit acest tranzistor ?in ce montat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Este tranzistorul S8050 (npn). Link spre comentariu
vergil Postat Iulie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2012 Este folosit intrun releu cu senzor de miscare . El anclaseaza releul la comanda integratului LM324 .Problema e ca dupa anclasarea releului , scade tensiunea de la 24v , la 7v . Nu i-mi dau seama de ce .Am banuit ca tz nu e bun . Am verificat totul pe placa , PCB . Asa o fi trb sa fie ?Multumesc . Link spre comentariu
puriu Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Unde scade tensiunea la 7V? Pe bobina releului anclansat? Daca e asa e foarte bine, scade consumul. Probabil ca dupa anclansare tranzistorul este comandat PWM. Oricum, daca detectorul merge nu e nici o problema. Link spre comentariu
bubi Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 buna ziua ,am si eu o problema cu un tranzistor necunoscut mie ,se gaseste intr-o inchidere centralizata de Opel si are forma patrata( cat jumatate de BD). Pe el scrie asa:525 M(de la motorola) sub scrie x30 si sub 55 VL. Ce ar putea fi?(s-ar parea ca actioneaza un releu) Link spre comentariu
codrut Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 am si eu o piesa smd pe care scrie 6A.are 3 picioare si nu stiu dc este tranzistor sau dioda.piesa se afla pe partea electronica a unei inchideri centralizate de VW. Link spre comentariu
nostrom Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 am si eu o piesa smd pe care scrie 6A.are 3 picioare si nu stiu dc este tranzistor sau dioda.piesa se afla pe partea electronica a unei inchideri centralizate de VW.Comunicati ce dimensiuni are capsula. Poate fi BC817,(SOT-23) poate fi tranzistor digital DTA114,(SC-75) etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum