Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tranzistor SMD

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

2

• bubi

1

• dan cod

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Este folosit intrun releu cu senzor de miscare . El anclaseaza releul la comanda integratului LM324 .Problema e ca dupa anclasarea releului , scade tensiunea de la 24v , la 7v . Nu i-mi dau seama de ce .Am banuit ca tz nu e bun . Am verificat totul pe placa , PCB . Asa o fi trb sa fie ?Multumesc .

Link spre comentariu

Unde scade tensiunea la 7V? Pe bobina releului anclansat? Daca e asa e foarte bine, scade consumul. Probabil ca dupa anclansare tranzistorul este comandat PWM. Oricum, daca detectorul merge nu e nici o problema.

Link spre comentariu

buna ziua ,am si eu o problema cu un tranzistor necunoscut mie ,se gaseste intr-o inchidere centralizata de Opel si are forma patrata( cat jumatate de BD). Pe el scrie asa:525 M(de la motorola) sub scrie x30 si sub 55 VL. Ce ar putea fi?(s-ar parea ca actioneaza un releu)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

am si eu o piesa smd pe care scrie 6A.are 3 picioare si nu stiu dc este tranzistor sau dioda.piesa se afla pe partea electronica a unei inchideri centralizate de VW.

Link spre comentariu

am si eu o piesa smd pe care scrie 6A.are 3 picioare si nu stiu dc este tranzistor sau dioda.piesa se afla pe partea electronica a unei inchideri centralizate de VW.

Comunicati ce dimensiuni are capsula. Poate fi BC817,(SOT-23) poate fi tranzistor digital DTA114,(SC-75) etc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări