negru_voda Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 salutare. am urmatorul proiect de realizat. se da una bucata router si trebuie realizat un montaj care sa trimita niste ping-uri catre el. atunci cand nu mai primeste raspuns de la router, montajul trebuie sa-i dea un reset prin intreruperea alimentarii la router. partea de tehnic as stii sa o fac daca as avea schema ... dar nu stiu de unde sa ma apuc. poate cineva sa ma ajute? Link spre comentariu
ndor Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Ce vrei tu sa faci se numeste watchdog si este un serviciu implementat in softul la 99% din routerele existente pe piata.Nu are rost sa faci ceva hard,e destul de complicat.Necesita cunostinte avansate in programare,stiva Tcp-Ip,electronica. Link spre comentariu
negru_voda Postat Iulie 22, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2012 intr-adevar, este implementat. insa routerele folosite in cazul de fata sunt folosite pentru camere video ip. si din ce am observat, nu exista implementat in softul lor asa ceva. de-aceea am nevoie de acest montaj. any help? Link spre comentariu
ndor Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Parerea mea ar fi ca o sa iesi mult mai ieftin daca schimbi routerele alea cu unele mai noi. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 ai nevoie de asa ceva http://tuxgraphics.org/electronics/2011 ... hdog.shtml Il poti face sau mai bine il cumperi de pe respectivul site, autorul a facut o treaba excelenta open sources. Probabil e un proiect pentru scoala/facultate altfel nu se justifica. Am un router MSI (porcarie chinezesca nu CISCO) si in 4 ani s-a blocat de doua ori din cauza altui router (NAT) ce bloca ip-urile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum