costi002 Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Salutare, Am si eu un tel Samsung GT-S5620 si problema lui este : interlocutorul aude acel bazait specific retelei GSM in timpul conversatiei. (la mine sunetul este f ok).Acest lucru a aparut dupa ce a luat o tranta. Initial l-am desfacut, si am vazut ca "ecranul magnetic" care la tel mai vechi era de tabla si lipit direct pe placa, este un fel de spuma, daca pot spune asa, conductiva dpdv electric si face contact prin presare la stangerea suruburilor carcasei interne.Am mai strans suruburile dar, dupa un timp bazaitul a reaparut.Ceva sfaturi? Am fost la un service GSM si cica s-ar rezolva cu o resoftare, dar imi este un pic cam greu sa cred.Multumesc anticipat Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2012 Niciun meserias GSM pe aici? Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 17, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2012 nimeni, nimic?? Link spre comentariu
AndreiIr Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Schimbai microfonul , schimba pa , incearca resoftare ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum