Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector echivalent

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan546

8

• Toni Marginean

4

• tehtronics

1

• GYON

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toni Marginean

Partea de schema din ce am descarcat nu se vede dar pe o alta schema de Haier 2199 am vazut ca este un tuner analogic foarte usor de inlocuit (pentru hiperbanda s-au montat cel mai usor tunere fabricate de Samsung). Merg multe modele care au echipat televizoarele fabricate intre anii 1990-2005 doar atat ca trebuie sa alegeti unul care sa vi se potriveasca pin la pin atat electric cat si mecanic si sa aveti hiperbanda. Daca nu va descurcati continuam...

Link spre comentariu
Toni Marginean

In acest caz nu seamana schema tv-ului dvs. cu cea de Haier 2199, cel putin in partea de tuner. Cred ca totusi aveti tuner digital (verificati daca aveti la pini notatiile: SDA, SCL, 5V, IF, AGC, VT)

Link spre comentariu
Toni Marginean

Am mai consultat 2 scheme de Haier si am gasit montat tuner TECC2949VG28T Samsung, echivalent Selteka - KS-H-133E. Verificati daca aceste tunere se potrivesc si la sasiul dvs..

Link spre comentariu

am observat ca pe pinul BL de la selector in momentul cand televizorul este pe un post din banda I tensiunea este 0,34-0,44 ,iar pe BH 5,98v .Cad televizorul este pe un post din banda III tensiunea este 0,44v si pe BL este 3,56v ,cand este pe un post din UHF tensiunea pe BH este 6v si pe BL este 3,57 si pe UHF posturile se vad bine .Cine are datasheet-ul acestui selector ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări