STUDIO_CONTRAST Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 I-a fost schimbat displeiul si tachiul iar la deschidere apare Contactati Vanzatorul Link spre comentariu
tr4nzistor Postat Iulie 19, 2012 Partajează Postat Iulie 19, 2012 contacteaza vanzatorul ... glumeam .... da mai multe detalii, se aprinde, booteaza simbianul pe el sau pur si simplu apare eroarea respectiva ? Link spre comentariu
STUDIO_CONTRAST Postat Iulie 25, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2012 Pur si simplu apare aceasta eroare Link spre comentariu
dem3ntor Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 nu se poate remedia "home"mergeti la service.acest "contact service" este dat atat de probleme hard cat si de probleme software.cum display-ul a fost spart tind sa cred ca este probl. soft. care s-ar remedia prin incalzire/relipire UEM - daca nu este dat cu rasina multumesc! Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 displayul este original? Link spre comentariu
STUDIO_CONTRAST Postat Iulie 28, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2012 Displayul nu este original. Firma din Constanta, de la care l-am achizitionat, mi-a spus ca merge si cu acest echivalent fara probleme Link spre comentariu
Mihai85 Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Telefonul trebuie scanat cu o interfata dedicata pe FBUS si apoi se poate trage concluzia daca sunt probleme hardware sau software (la service). Unele telefoane mai fac figuri cu display-uri clonate de chinezi. Pune display-ul spart la loc si vezi daca functioneaza telefonul in rest. cum display-ul a fost spart tind sa cred ca este probl. soft. care s-ar remedia prin incalzire/relipire UEM - daca nu este dat cu rasina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum