Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cel mai bun difuzor SAL

cata_124

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cata_124

9

• alex tm

5

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Si pe mine m-ar intersa un difuzor bun de la Sal tot pentru o incinta pe 2 sau 3 cai. Din cate am citit pe net nu sunt prea laudate ba din contra...

Gresit, ba din contra sunt cam cele m-ai bune din gama de produse ieftine, gen alte chinezarii ordinare, astea chiar faci ceva bunicel din ele , daca sti ce faci si cu cap nu asa aiurea niste difuzoare aruncate intr-o cutie si gata boxa, asa fac multi si dau vina pe difuzoare ca nu sunt bune, sal este cu jumate ca pret peste alte jafuri de firme.Unele difuzoare sunt prea bune la banii lor, eu stiu cateva, dar depinde pentru ce aplicatie le vrei, sunt difuzoare bunicele pentru sub. sau din ce am inteles gama sr pentru cele m-ai bune pentru a confectiona niste boxe de camera, ieftin si cat de cat bun.Eu as fi interesat de ceva de 10" in mod special de 12 cam stiu si de 10 lafel. Si uite iti ofer un clip cu dif sal de 8 " sa spui cum ti se par ca suna.
Link spre comentariu

Eu ma gandeam la Sal dar din gama SBX...ma gandeam ca au un pret mai ridicat putin si poate or fi mai bune....Suna destul de bine boxele din videoclipul pe pe YouTube numai mi se pare cam puternic tweeterul ala. Daca a avut cineva boxe cu difuzoare Sal sa ne impartaseasca si noua pareri. Amplificatorul o sa fie Yamaha ax-870, Pionner a 676 sau m-am gandit eu ceva de la Onkyo. Si eu as vrea cu dif de 10'' minim, de preferat de 12".

Link spre comentariu

In clipul ala baiatul a facut 2 sateliti pentru sonorizare ceva care sa mearga langa un woofer de 15, dar pentru casa nu ai ce cauta cu, comp-uri de asemenea fel. Plus ca in casa nu ai ce cauta cu difuzoare de 12" doar daca ai camere peste 25-30 mp in rest daca ai o camera de 15 mp normala de apartament e suficient si de 8" sau sunt alte proiecte cu 2X8" sau 1x10" maxim.Acum depinde pentru ce le vrei si ce spatiu vrei sa iti acopera.Depinde si ce pretentii ai de la boxe cum vrei sa sune , daca vrei ceva cu adevarat bun te costa undeva la 1000-1200 lei o pereche de boxe in jur de 100w curati, decente care bat la cur boxe din comert la preturi de 2000-2500 lei acum depinde ce vrei si cat esti dispus sa investesti, de multe ori nu este rentabil, mai bine cumperi o pereche de sh.

Link spre comentariu

Asa in casa daca faci un proiect de 2x8" sau 1 x10 " cu 50w te petreci in casa de rupi, nu m-ai zic de 100w, daca ai cu ce da in ele, dar este mult pentru o camera de apartament.Deci depinde de ce buget dispui, cat vrei sa investesti in constructia lor.Sunt n proiecte pe net dar depinde de ce bani de investitii ai.

Link spre comentariu

Depinde ce difuzoare alegi, sunt de 8 "care sunt medii bas si nu ai nevoie de medii ,sau daca ei numai de bas trebuie pe 3 cai cu medie, intelegi, dar e m-ai complicat cu filtrele, daca cumperi dalea din comert de 30 de lei noi sunt varza, un filtru facut bine dupa parametrii difuzoarelor te costa si 200 de lei.Ti-am zis daca vrei sa faci ieftinaturi dastea, poti face cu 200-300 de lei, depinde de ce bani vrei sa investesti ti-am m-ai spus de cateva ori.

Link spre comentariu

Deocamdata ma gandesc..nu sunt sigur de difuzoare sau de ce incinte vreau..o sa mai citesc pe net despre difuzoarele astea..oricum daca o sa fie sa le fac vreau sa fie ca la carte! Oirucm ms....Ma mai gandesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări