Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB schema 2n3055

Vizitator FastSkynet

Postări Recomandate

Vizitator FastSkynet

As dori daca se pote PCB-ul acestei scheme,stiu ca mai sunt subiecte cu aceasta schema dar nu vad link/imagine de unde sa iau probabil au fost sterse nu stiu

Am tot ce imi trebuie pt acest amp simplu dar fara pcb nu pot sa il fac :jytuiyu

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

3

• maxente

2

• ionu7z1992

1

• Bloodmist

1

Top autori în acest subiect

Daca ai acele 2n-uri nu le irosi pe aceasta schema atat de simpla, fa-o si tu pe asta viewtopic.php?f=5&t=116451 e ceva mai modern si foloseste acele 2n-uri, mai ai si cablaj acoloEu chiar nu inteleg de ce lumea nu vrea sa renunte la aceste scheme ciudateMai folositi si voi, astia mai noi, comanda search si veti gasi o gramada de scheme destul de simple si cu pcb la ele

Link spre comentariu

Pai te-ai uitat la ce ti-am dat eu mai sus?Acolo mai sunt cativa tranzistori in plus, e la fel de simpla Sa inteleg ca te-ai speriat de cativa tranzistori in plus ? :nas:P.S. Vezi ca autorul are cea mai mare placere sa te ajute in realizarea ei

Link spre comentariu

Data fiind simplitatea schemei o poti face chiar si fara cablaj imprimat, pe "breadboard" acea placuta cu gaurele si cupru in jurul lor. Poti conecta cu fludor + terminalele componentelor in orice mod vrei, mai ales ca prima data va fi mai mult un test.

Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet

Multumesc TESLA m-am apucat de construit

Zal am um transformator de la un amp stricat de 38v AC dar voi construi eu un Bridge Rectifier ceea ce este foarte simplu de facut

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări