Vizitator FastSkynet Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 As dori daca se pote PCB-ul acestei scheme,stiu ca mai sunt subiecte cu aceasta schema dar nu vad link/imagine de unde sa iau probabil au fost sterse nu stiu Am tot ce imi trebuie pt acest amp simplu dar fara pcb nu pot sa il fac Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Daca ai acele 2n-uri nu le irosi pe aceasta schema atat de simpla, fa-o si tu pe asta viewtopic.php?f=5&t=116451 e ceva mai modern si foloseste acele 2n-uri, mai ai si cablaj acoloEu chiar nu inteleg de ce lumea nu vrea sa renunte la aceste scheme ciudateMai folositi si voi, astia mai noi, comanda search si veti gasi o gramada de scheme destul de simple si cu pcb la ele Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Tocmai de asta vreau pentru ca schema este simpla,necesita putine componente si este buna pentru un incepator/amator Link spre comentariu
ionu7z1992 Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Cauta quad 405..era si in tehnium o versiune cu batranele 2n3055 Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Pai te-ai uitat la ce ti-am dat eu mai sus?Acolo mai sunt cativa tranzistori in plus, e la fel de simpla Sa inteleg ca te-ai speriat de cativa tranzistori in plus ? :nas:P.S. Vezi ca autorul are cea mai mare placere sa te ajute in realizarea ei Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 da pentru mine adik un incepator mi se pare mai complicata si totusi as dori acel pcb daca se poate Link spre comentariu
Bloodmist Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Data fiind simplitatea schemei o poti face chiar si fara cablaj imprimat, pe "breadboard" acea placuta cu gaurele si cupru in jurul lor. Poti conecta cu fludor + terminalele componentelor in orice mod vrei, mai ales ca prima data va fi mai mult un test. Link spre comentariu
TESSLA Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 Ia d-acia:................................................... classA.20Wcu2n3055.pdf Link spre comentariu
zal Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Surpriza cu ampliful ăsta va fi la punerea în funcţie, dacă sursa nu e dimensionată corect. Link spre comentariu
George Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Atentie mare si la radiatoarele finalilor, fiind clasa A iti rebuie radiatoare babane. Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Multumesc TESLA m-am apucat de construit Zal am um transformator de la un amp stricat de 38v AC dar voi construi eu un Bridge Rectifier ceea ce este foarte simplu de facut Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 38Vac inseamna cam 51Vcc ceea ce-i mult pentru ampliful in cauza, pe de alta parte ce curent are acel traf? Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Eu cred ca este destul de bun acesta 2min sa masor acel transformator Link spre comentariu
Vizitator FastSkynet Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 38v pe o (ramura) si 18v pe cealalta Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Am intrebat despre curent si nu tensiune ceea ce sunt 2 lucruri diferite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum