Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2004 Partajează Postat Octombrie 13, 2004 Lasa oamenii sa-si faca incinte din rigips daca asa vor ei, oricum nu o sa te asculte daca zici ca nu este bun :lol: Link spre comentariu
Vizitator nigel78 Postat Octombrie 13, 2004 Partajează Postat Octombrie 13, 2004 ciment,marmura ,granit... u name it Dar rigips,pe asta n-o mai auzisem . poate sa-l dubleze si sa puna intre ele un strat de cauciuc. Ar putea mai bine sa faca din ciment, si-l modeleaza cum doreste(isi daca o alba ca zapada). Oricum , foarte inventiv domnul :oops: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 13, 2004 Partajează Postat Octombrie 13, 2004 Ceea ce am facut eu era doar pentru testat un dif chinezesc, e mai usor si ieftin sa faci incintele de test din rigips. (aveam ramasite de la un prieten care si-a remodelat casa)Acolo , in poze aveam de facut incinte cat mai bune pt un ying chun (la care nu exista parametrii t/s), si am facut mai multe pentru test din rigips, pana am ajuns la una care suna bine, care am construito din PALAm spus shi eu ca in final, inevitabil, vei strange boxa aia din rigips cu farasul :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum