Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare la scoaterea recipisa D112 site ANAF

todorovicm

Postări Recomandate

Salut.Am o mare problema.Dupa ce am trimis D112, pe site-ul anaf,cand doresc sa"scot"pe imprimanta", "recipisa"de confirmare a D112, ca e buna,imi da eroare si pur si simplu PC-ul se blocheaza.Am deja instalat Adobe R.9 si internet explorer 8.Interesant este faptul ca dupa ce intru din nou pe site-ul anaf,dau click dr.pe mentiunea"recipisa",save as in My Comp.,atunci pot deschide pt.copiere"recipisa".Rugamintea mea e sa ma ajutati in rezolvarea situatiei si asa nu sunt un as in programe si computere.multumesc.Cu stima Aurel... :cry:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• todorovicm

3

• FLORIN IORDACHE

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am facut ce mi-ai zis,insa am probleme cu transmiterea declaratiilor online.Dar mi-a venit o idee de milioane.Pe google->Favorites->am salvate mai multe chestii printre care si"Verificare Stare D..."M-am gandit sa dau clic dr.pe denumirea"Verificare Stare D..."->copy->iesirea pe Desktop->clic dr.->paste si mi-a aparut pe ecran"Verificare Stare D..Anaf".Cand am dat dublu clic pe el,am intrat in"Verific.Stare D..."si am incercat sa "scot" pe imprimanta o"recipisa".Am reusit super.Dar am observat, ca ce am salvat pe Desktop era pe Mozilla Firefox si nu Internet explorer 9.Oricum multumesc mult FLORIN IORDACHEca mi-ai venit totusi cu un sfat si e bine sa ne ajutam noi"forumistii".Cu stima Aurel... :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări