Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dif de 25 Cm

Postări Recomandate

Stie cineva ce dif ar fi indicat sa folosesc pentru un subwoofer auto (cilindru)cu diametru de 25 cm, respectiv de unde il pot cumpara?Stiti poate de unde pot comanda difuri de la SAL? Tnx :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

4

• felixx

3

• LUCI

2

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

cumpara-ti un hertz ca la ei au suburi de 10'' cu spl mare.Sa vezi cum te simti in masina la vreo 300W bagati intrun asemenea dif.Sau uitete pe aici pe site ca sunt persoane care distribuie Ground Zero.Nu lua SAL ca o sa mearga ca ceapa.

Link spre comentariu

Sa inteleg ca esti mai incepator..in cazul acesta nu iti recomand un dif auto de calitate...si scump..Orienteaza-te spre ceva mai :toimonster: In nici un caz la GZ,Hertz sau altele de marca..tinand cont ca le vrei pt "experimente" (nu ca nu ar rezista la niste eperimente dar..nu se merita)

Link spre comentariu

Pt difuzoarele SAL in general ai nevoie de o incinta mare, asa ca cel cilindric nu este o solutie buna. Poti lua linistit un dif SAL SBX2530 (este pe 8 ohm), sa faci o incinta bass-reflex de 78 L si daca-l faci ca lumea o sa sune destul de bine. Asta am eu momentan in masina, dar pt ca intotdeauna exista ceva mai bun, cand o sa am bani in vara asta o sa-l schimb cu un dif JBL GT4-12Paramettrii T/S:JBL GT4-12:Difuzor Subwoofer 30 cm Difuzor Subwoofer cu diametrul de 30 cm, putere de iesire RMS 250 W, sensibilitate 93 dB (2.83 V @ 1 m), raspuns in frecventa 28 - 450 Hz Caracteristici principale: Diametrul bobinei - 50 mmImpedanta - 4 ohmPutere de iesire RMS - 250 WRaspuns in frecventa - 28 - 450 Hz Alte caracteristici: Adancime de montare - 161 mmDiametru difuzor - 311 mmDiametrul maxim de taiere - 283 mmFs - 24.75 HzIncinta bass reflex - 64 lIncinta inchisa - 28 lPutere de varf - 1000 WQes - 0.46Qms - 6.46Qts - 0.43Sensibilitate - 93 dB (2.83 V @ 1 m)Vas - 100.45 l SAL SBX2530:

Link spre comentariu

Eu am auzit un Hertz de 12" si mi s-a parut ca sunetul era de pe alta planeta......extraordinar in toate privintele.......rapid,destul de jos in raspuns si absolut fara zgomote mecanice.In opinia mea JL Audio sunt iarasi performanti ......dar si la preturi.

Link spre comentariu

Era cineva care distribuie Hertz.....sper sa-mi aduc aminte.....ma gindesc........DA..."Viperu" parca de pe hi-fi.ro.-sectiunea auto.Nici sa nu va ginditi vreodata sa comparati Hertz cu JBL,Magnat -sau PAudio,Eminence Beyma,sau orice alt dif pro-.....cu care se obisnuieste la noi sa se lucreze in cele mai dese cazuri pina la urma sunt difuri de "public adress"-PA-si nu subwoofer-in cazul nostru.JL fac niste sub-uri aparte.....la o calitate extrema,in special pentru redarea de muzica si nu de intreceri in spl si distorsiuni mecanice ale membranei.Au si gama pentru home dar si auto.....dar din pacate si preturi ultra mari.Asta este ......Era in Bucuresti un distribuitor.....am vrut sa iau si eu,dar.....preturi mari.

Link spre comentariu

Orice dif e bun atata timp cat am de unde sal cumpar!

Nu e chiar asa.....uite eu stiu pe cineva care isi doreste Fostex 168 sigma si nu cred ca sunt distribuitori Fostex la noi in Romania......de aceea omul a apelat la card si in 6 zile lucratoare si-a luat difurile.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări