bogdan_luben Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Pana o sa am propriul CNC am nevoie sa tai cateva piese din lemn de balsa si placaj aviatie cu grosimi intre 3 si 6mm. Este cineva din Bucuresti care ma poate ajuta contra cost cu acest serviciu? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 14, 2012 Administratori Partajează Postat Iulie 14, 2012 Pentru asa ceva nu iti trebuie mare smecherie dar pentru alegerea componentelor este mult mai importanta marimea masinii decat adancimiile pe care vrei sa lucrezi, unu care taie in 3mm poate taia si in 20 tot la fel de bine ca nu o face dintr-o trecere Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iulie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2012 Cea mai mare piesa finita are cam 30cm diametru. Materialul brut este placajul de 310x610mm si balsa de 1000x100mm. Sunt piese pentru un aeromodel. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iulie 18, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2012 Nimeni nu e dispus din Bucuresti? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iulie 18, 2012 Administratori Partajează Postat Iulie 18, 2012 Da-mi un telefon si putem stabili o intalnire la mine la atelier, http://www.hi-end.ro Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum