Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG KF 700 se poate decoda prin imei

vanila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vanila

12

• stefan94stefan

3

Top autori în acest subiect

multumesc de raspuns.dar si asa am luat taca ,am luat de la cineva un sharp sidekick si am inteles ca nu se poate decoda,abia m am lipit de cineva de cineva sa fac schimb cu lg ul asta sa l pot folosi dar si cu asta am luat teapa ca am mers pe incredere ca zicea ca bateria nu e incarcata si de fapt e codat si asta.deci teapa peste teapa.de unde atatia banuti sa l mai si decodez.imi cer scuze de deranj,dar nu sant banuti...

Link spre comentariu

o retea orange,dar nu am de unde sa stiu ce tara,poate fi spania,dar vad ca scrie ceva in franceza cred,USIM verrouilleedar nu cred ca franta are orangenu stiu ce sa zicnu stiu cum sa fac sa mi dau seama

Link spre comentariu

Singur,nu cred ca ai sanse sa il faci ,cel mai la indemana este un service GSM ! sau vorbeste cu dixongsm poate te rezolva dansul bineinteles contracost .....

Link spre comentariu

am mai citit cate ceva si se pare ca si franta are orange.dar cum sa fac sa mi dau seama in ce retea orange este blocatdaca ar fi sa ma iau dupa limba meniu, ar fi franceza...????

Link spre comentariu

Inseamna ca Franta si este ,dar acasa nu o sa il decodati dv singur ! ca nu aveti apartura necesara...si mai ales FREE !

Link spre comentariu

To unlock your LG KF700, firstly you will need access to a hidden menu.

1. Insert an original SIM card and turn the phone on

2. Enter 2 9 4 5 # * 7 0 0 #

3. A menu will appear, select 'SIM unlock'

4. Enter the Unlocking Code provided

5. Press Ok

6. The phone will then reboot and the unlock is complete.

NCK=1501505162932839

Link spre comentariu

CRED caam reusit eu sa gresesc ceva .sa decodat,darimi zice ca nu are retea,lipsa PLMNCE INSEAMNA ASTA NU STIUtrebuie facute oare niste setari ceva ?sau am gresit ceva?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări