marius2006 Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 va salut! am urmatorul proiect de realizat http://www.quasarelectronics.com/kit-fi ... t/3168.pdf Vreau sa stiu daca ma puteti ajuta in explicarea codului sursa, din cate am vazut este facut in assembler si nu prea inteleg mai nimic de acolo. Se poate cumva converti codul din ASM in Basic sau in C macar sa il pot intelege. Codul l-am atasat in document word aici. Este o solutie mai buna rescrierea codului in c sau basic si apoi compilat? Ideea e ca nu prea stiu programare... Va multumesc! WSP.doc Link spre comentariu
Bamse Postat Iulie 24, 2012 Partajează Postat Iulie 24, 2012 Salut Marius !!! ... codul este explicat de autor prin comenturi ! ex: (; maths routine counter). solutiile pot fi : folosesti codul scris de autor, poti face un "mix" intre cod C basic pascal etc si asm sau inveti un limbaj de programare. De preferat ultima versiune. Daca nu vrei limbaj de nivel inalt incerca FlowCode. Cea ce doresti tu se numeste dezasamblare sau dis-assembled . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum