Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema win xp sp3

a_sorien

Postări Recomandate

Am reinstalat win xp sp3 si nu-mi vede dvd rw ul ?!Am intrat in bioas si nu detecteaza cd rom ..!E problema de bios, problema cu noul kit windows..?Am schimbat si unitatea si la fel..deci 100% unitatea e functionala...!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• a_sorien

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Eusebiu Angelescu

1

• bugytech

1

Top autori în acest subiect

Am reinstalat win xp sp3 si nu-mi vede dvd rw ul ?!

..!...

Pai cum ati instalat....cumva din Win cu kit copiat pe HDD?.....Oricum nu are legarura reinstalarea cu faptul ca nu este "vazut" din bios.....este Sata sau IDE?

Problema se pune ca daca este activat din Bios (SATA sau IDE controllerul ) atunci sunt ceva probleme hard la conector sau chiar controller.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri ! DVDRW este IDE si DA l-am probat pe un alt PC si merge . Culmea e ca inainte de reisntalare win mergea dvd ul...Asa cum am spus am intrat in Bios si nu il detecteaza nici ca primary nici secondary ...!Cand merg la boot priority ..nici acolo nu il vede...!Si DA buna observatia...reistalarea a fost facuta de pe un dvd ( nu mai stiu care ca am 2 ) dar le-am interschimbat intre ele si nimic..!Poate trebuie sa schimb pamblica conectorului IDE..!?

Link spre comentariu

Da puteti sa incercati si cu o pamblica IDE noua,dar intrebarea mea este hdd-ul dvs din pc-u pe ce este setat,adica este pe master sau pe slave ???Astept !

Link spre comentariu

pentru a se evita eventualele erori (configurare gresita Master, Slave, Cable select) recomand conectarea unitatii DVD printr-un alt cablu IDE.Mai trebuie verificat si conectorul de alimentare. de multe ori am intalnit contact imperfect in mufele de alimentarepentru HDD si CD-DVD. Daca este o sursa low-cost apar probleme in mufa mama cea care vine de la sursa spre HDD sau CD-DVD.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări