DarkAngel_Bv Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Salutare. Doresc sa imi achizitionez o statie de lipit cu aer cald la un pret decent (< 300 RON).Mentionez de pe acum ca o vreau NOUA, cu GARANTIE (cadou din parte nevestii ).M-am oprit la ZD-939A, care costa ~290 RON cu TVA. Un prieten (utilizator aici pe forum) are un SUNKO 850 si a zis ca m-as incadra in bani, dar nu gasesc nicaieri de cumparat asa ceva in RO.Ca idee ma intereseaza o statie de lipit cu reglajul debitului de aer si a temperaturii, cu ceva capete incluse in pachet si daca are si letcon atasat e si mai bine, dar nu e obligatoriu.Ce recomandati?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Eu as merge pe Gordak 952A, te incadrezi in bani si cred ca gasesti mai usor pentru ca e mult mai comuna. Se gasesc si piese mai usor pentru Gordak.Vezi ca mai sunt discutii pe forum despre Gordak, despre unde gasesti, performante, etcEu am Gordak 952A si sunt foarte multumit de ea, atat pe partea de aer cat si letcon. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 din cate vad, Gordak 952A e in jur de 400 RON noua. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Gordak952 gasesti pana in 250 de ron.Si eu recomanda Gordak . Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 Dati-mi un link spre un magazin online ca eu am gasit doar in jur de 400 ron. Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 Okazii.Este un tip din oradea si da si garantie la ele. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 Te referi la utilizatorul RobyPapa de pe okazii? acum la un search am gasit si oferta lui si intr-adevar este 255 RON. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 13, 2012 Partajează Postat Iulie 13, 2012 da la el ma refer Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 Ok, atunci cred ca o sa iau de la el si gata Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 Am facut comanda, deja a expediat coletul. Sper sa ajunga maine la mine. Revin cu pareri dupa ce ajunge jucaria la mine Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 14, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2012 Se pare ca nu a ajuns azi. Sa vad luni cum o rezolv ca sunt la munca Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Iulie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2012 Am intrat in posesia statiei. La prima vedere pare sa functioneze ok. este foarte silentioasa. Nu am incercat inca letconul, dar presupun ca si el isi face treaba bine Link spre comentariu
xardas Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 vreau sa imi iau si eu o statie de lipit cu aer cald, as merge pe Gordak dar am auzit ca sunt foarte proaste ... vreau ceva fiabil...pana in 400roni...ma puteti ajuta? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Eu am lucrat ani de zile cu Gordak 952A si nu am avut probleme.Daca vrei profi iei weller dar nu la 400 de lei. Link spre comentariu
xardas Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 ok multumesc pt raspuns, am sa iau acel Gordak deoarece pretul este bun.inca o intrebare as mai avea.. modelele astea de Gordak fabricate mai recent mai sunt la fel de bune ca si cele vechi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum