Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit cu aer cald ZD-939A sau alt model

DarkAngel_Bv

Postări Recomandate

Salutare. Doresc sa imi achizitionez o statie de lipit cu aer cald la un pret decent (< 300 RON).Mentionez de pe acum ca o vreau NOUA, cu GARANTIE (cadou din parte nevestii :d ).M-am oprit la ZD-939A, care costa ~290 RON cu TVA. Un prieten (utilizator aici pe forum) are un SUNKO 850 si a zis ca m-as incadra in bani, dar nu gasesc nicaieri de cumparat asa ceva in RO.Ca idee ma intereseaza o statie de lipit cu reglajul debitului de aer si a temperaturii, cu ceva capete incluse in pachet si daca are si letcon atasat e si mai bine, dar nu e obligatoriu.Ce recomandati?Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DarkAngel_Bv

8

• dan cod

5

• xardas

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Eu as merge pe Gordak 952A, te incadrezi in bani si cred ca gasesti mai usor pentru ca e mult mai comuna. Se gasesc si piese mai usor pentru Gordak.Vezi ca mai sunt discutii pe forum despre Gordak, despre unde gasesti, performante, etcEu am Gordak 952A si sunt foarte multumit de ea, atat pe partea de aer cat si letcon.

Link spre comentariu

Am intrat in posesia statiei. La prima vedere pare sa functioneze ok. este foarte silentioasa. Nu am incercat inca letconul, dar presupun ca si el isi face treaba bine :d

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

ok multumesc pt raspuns, am sa iau acel Gordak deoarece pretul este bun.inca o intrebare as mai avea.. modelele astea de Gordak fabricate mai recent mai sunt la fel de bune ca si cele vechi ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări