Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Time to digittal convertor, nu gasesc distribuitori

srdjan

Postări Recomandate

Am gasit un IC interesant si am nevoie de el. Este vorba de una din variantele:ACAM TDC-GP1ACAM TDC-GP2ACAM TDC-GP21ACAM TDC-GP22ACAM TDC-GPXProblema e ca nu gasesc distribuitori pt asa ceva. Stie cineva de unde as putea cumpara cantitati mici (1-5buc) sau ceva imi puteti spune niste ciruite integrate cu performante comparabile si mai usor de procurat?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

3

am gasit un distribuitor chinez care are ACAM TDC-GP21 la 5.2$/buc comanda minima 5 buc.Sa realizez un TDC cu rezolutie de pana la 100ps imi recomandati sa merg pe metoda ASIC-ului sau sa ma orientez spre o placa de dezvoltare FPGA (am gasit pe forum un Nexys3 cu Spartan 6).Cu placa ies mai scump dar raman cu ea. ASIC-urile le astept mult mai mult, poate o fi mai usor sa obtin ce doresc daca voi reusi in cele din urma dar probabil va dura o luna sa le primesc. Sfaturi?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Placa e foarte bună, dar e probabil să nu o poţi folosi la aşa ceva, mai ales dacă ceasul intern este făcut cu PLL (n-am verificat dacă Spartan 6 are PLL, vorbesc din amintiri). S-ar putea să ai probleme de jitter error, pentru că placa nu a fost gândită în scopul minimizării lor (se folosesc oscilatoare speciale, cu low jitter sau ultra low jitter error, uite un exemplu luat la întâmplare: http://www.ti.com/lit/ds/symlink/cdc421125.pdf).

Asta e doar teoretic, totuşi încearcă şi practic, poate merge.

Pentru ce îţi trebuie, pentru un RADAR?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări