srdjan Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Am gasit un IC interesant si am nevoie de el. Este vorba de una din variantele:ACAM TDC-GP1ACAM TDC-GP2ACAM TDC-GP21ACAM TDC-GP22ACAM TDC-GPXProblema e ca nu gasesc distribuitori pt asa ceva. Stie cineva de unde as putea cumpara cantitati mici (1-5buc) sau ceva imi puteti spune niste ciruite integrate cu performante comparabile si mai usor de procurat? Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 16, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2012 am gasit un distribuitor chinez care are ACAM TDC-GP21 la 5.2$/buc comanda minima 5 buc.Sa realizez un TDC cu rezolutie de pana la 100ps imi recomandati sa merg pe metoda ASIC-ului sau sa ma orientez spre o placa de dezvoltare FPGA (am gasit pe forum un Nexys3 cu Spartan 6).Cu placa ies mai scump dar raman cu ea. ASIC-urile le astept mult mai mult, poate o fi mai usor sa obtin ce doresc daca voi reusi in cele din urma dar probabil va dura o luna sa le primesc. Sfaturi? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Placa e foarte bună, dar e probabil să nu o poţi folosi la aşa ceva, mai ales dacă ceasul intern este făcut cu PLL (n-am verificat dacă Spartan 6 are PLL, vorbesc din amintiri). S-ar putea să ai probleme de jitter error, pentru că placa nu a fost gândită în scopul minimizării lor (se folosesc oscilatoare speciale, cu low jitter sau ultra low jitter error, uite un exemplu luat la întâmplare: http://www.ti.com/lit/ds/symlink/cdc421125.pdf). Asta e doar teoretic, totuşi încearcă şi practic, poate merge. Pentru ce îţi trebuie, pentru un RADAR? Link spre comentariu
srdjan Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 pentru proiectul de aici: http://elforum.info/viewtopic.php?f=66&t=119093 RADAR e pana la urma... doar ca ma interseaza doar obiectele purtatoare de "eticheta" nu si cele necunoscute. Mai degraba un sistem de localizare relativ folosind 2-3 beacon-uri pe baza trilateratiei. (zic ca e posibil si doua deoarece se aplica constrangeri solutiilor - perimetru ingradit) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum