tranzistoras Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Ai mai facut ceva? Link spre comentariu
jorj2010 Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Chiar asa ai facut ceva cu ceasurile?Mai ti minte ce fel de roti aveai nevoie, niste diametre in mm, numar de dinti, material, cateva caracteristici daca ai.In general lumea mai face roti dintate, si multe chestii se bazeaza pe ele, chiar daca mai nou plasticul a luat locul metalului!Iar o turla de "sute de ani" cu leduri in cadranul ceasului arata cam naspa! Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 1, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2013 nu am mai continuat cu ceasul deoarece m-am mutat din sat iar la timpul respectiv fruntasii BOR nu aveau interesul de a ma ajuta. Link spre comentariu
avolocaru Postat Februarie 2, 2015 Partajează Postat Februarie 2, 2015 Am sa reiau eu acest subiect. Voi merge pe ideea de a face un ansamblu mecanic actionat de un motor pas cu pas. Ce motor pas cu pas credeti ca ar fi mai potrivit? am sa ma uit prin atelier sa vad ce motoare gasesc. Merci Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 as vrea si eu sa fac un ceas cu motor pas cu pas, dar nu gasesc pe nicaieri o schema. are cineva asa ceva? Link spre comentariu
Seppy Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Eu am facut cu un reductor melcat , raport 1/60 si un motoras de curent continuu cu reductor (gen motoreductor stergator parbrize ) si ceva electronica ,astfel ca la fiecare impuls de minut de la ceasul master sa faca o rotatie completa ( adica avanseaza minutarul cu un minut ) , am precizat undeva mai inainte si topicul unde gasiti poze . Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 am cautat, dar n-am gasit topicul respectiv. poate s-a sters cand s-a schimbat formatul forumului. cu stima, eugen Link spre comentariu
Seppy Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 (editat) Scuze , am verificat ,am crezut ca era postat mai in fata , acesta este link-ul :http://www.elforum.info/topic/30979-anexa-la-ceas-electromecanic/page-3?hl=%20ceas%20%20pic. Daca aveti nevoie de mai multe detalii pot sa mai fac poze . cu stima Seppy Editat Februarie 19, 2015 de Seppy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum