Vizitator danion52 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 salut,ma poate ajuta cineva sa decodez un telefon nokia c7 ? este codat pe vodafon spania ce pot sa fac? va rog mult ajutor am fost la un atelier si mi sa cerut 150 ron la pensia mea trebuie sa dau jumatate din ea. multumesc ff mult. Link spre comentariu
8429kyd Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Solutii ieftine nu sunt.Dar nici 150lei ca e cam mult.O decodare online e sub 100lei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Acesta este preţul pentru deblocare online, la care se adaugă şi adaosul tehnicianului, nimeni nu face muncă voluntară... Look here: 1 credit = 1 euro PS. Când îţi cumperi "mercedes", nu te plângi de preţul pieselor de schimb... Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 PS. Când îţi cumperi "mercedes", nu te plângi de preţul pieselor de schimb...Mare dreptate ai cu vorba asta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum