Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Deviator

Vizitator Tineltanase

Postări Recomandate

Vizitator Tineltanase

Bunaseara.Am si eu o intrebare,cum pot colega 2 deviatoare la 2 becuri,mai eczact vreau sa le aprind si sa le sting din 2 pucte diferite cu deviatoare.Daca se poate o schema mear prinde bine.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihai1979

2

• cristi_ozana

1

• EFTIMIE

1

• bodyx

1

Top autori în acest subiect

@ eftimie: pot spune ca jupinu care cere aceasta info e de mult timp prin italia si pe aci se foloseste collegare= a lega , a uni doua fire.

jupin tanase : aveti aici toata istoria cum se leaga doua deviatoare. uitati- va la punctul 2.4 si va explica concret. pt a folosi doua becuri e destul sa mai legati unul in paralel. uitati si linkul : http://www.elektro.it/impianto_appartam ... to_02.html

Link spre comentariu
Vizitator Tineltanase

intrun fel asa e sunt plecat de mult de prin tara ..dar sa nu uitati k aici se gasesc diferite deviatoare ,cam 6 modele si toate se leaga diferit deci nu mai spunei k nu stiu sa vorbesc liba romana...multumesc pt ajutor si pentru schite k imi sunt de ajutor...va multumesc

Link spre comentariu

la faza asta cu 6 modele ai cam dat-o in bara !! de cind sint eu aici am vazut doar doua tipuri de deviatoare. unul cu 3 gauri ( deviator normal ) si altul in 4 gauri ( cu inversare de polaritate ) si toate au acelasi sistem de legare . daca e sa ne luam dupa cine le produce bticino si etc etc e normal sa gasesti 6 modele( care de fapt sint aceleasi dracii dar difera producatorul) . scuze de critica :rade: si sper ca te-au ajutat desenele si explicatiile in limba oficiala a tarii in care suntem si eu si tu . :da bafta !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări