Vizitator marinica mihai Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Salut baieti!!! am si eu o boxa rcf bass 400 w si inalte 60 w si am un filtru de 100 w si cand se incalzeste baraie urat rau de tot,boxa e realizata de mine (incinta)V-as ruga daca imi puteti spune si mie ce piese sa iau ce condensatoare ce ceramice ce bobine...la ce valoare...mi-a spus cineva ca imi trb un filtru de vreo 500 w 8 ohm...eu nu fac comert cu chestii dastea pur si simplu vreau sa il fac pentru boxa mea ma poate ajuta cineva?:(( Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 12, 2012 Partajează Postat Iulie 12, 2012 Scrie exact codurile difuzoarelor si pune o poza cu incinta. Link spre comentariu
Vizitator marinica mihai Postat Iulie 25, 2012 Partajează Postat Iulie 25, 2012 nu mai styu ce cod e e dupa o boxa rcf pasiva difuzoru e de 15'' ,,,,,,si inalta e un alien f 27 sau 28 e cu magnet 30 w 8 ohm.dar vreau sa o inlocuiesc cu ceva de 100 w...as vrea un filtru de 500w adunate adica 100 inalte si restul pe bass....ce piese sa cumpar....ca habar nu am....aveam niste poze in pc de cand am proiectato dar nu le mai gasesc ..imi cer scuze...cu toate acestea ma puteti ajuta sa fac acel filtru sa imi spuneti ce piese tre sa cumpar si sa imi da-ti si mie o schema.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum