nationalistu Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Caut datasheetul la integratul U145M produs de TFK, e folosit in centralele telefonice digitale,rog cine are un datasheet sau eventual o schema unde e folosit,eu nu am gasit pe net prea multe lucruri despre el.Cu stima. Link spre comentariu
nationalistu Postat Iulie 11, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2012 Multumesc userului edisitaru dar fisierul respectiv il am si eu,eu caut mai mult eventual o schema interna sau specificatia pinilor. Link spre comentariu
nationalistu Postat Iulie 15, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2012 Up............... Link spre comentariu
nationalistu Postat Iulie 26, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2012 Nimeni...nimic? respectivul integrat,inlocuia releistica,in centralele telefonice din primele generatii digitale. http://img196.imageshack.us/img196/5441/img0859hi.jpg Link spre comentariu
nationalistu Postat Iulie 31, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2012 Nimeni...nimic,o fi fabricat de extraterestrii... Link spre comentariu
nationalistu Postat August 8, 2012 Autor Partajează Postat August 8, 2012 :cry: :cry: nimeni nimic?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum