Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

folosirea unui releu

Vizitator a2b4c6

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costi002

5

• leoncris

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator a2b4c6

Minusul la 85 + 30 ,plusul bobinei + montaj la 88 si minus ... montaj . la 87a.

sa vedem daca am inteles bine...minus permanent la 85 si la 30,plus permanent la 88 iar minusul ce se vrea intrerup la 87a? si atunci cand 87a este intrurup pe 87 in iese minus?
Link spre comentariu

"iar in momentul cand se intrerupe semnalul de - ( minus ) al releului sa , acesta sa transmita totusi un semnal de - ( minus ) pe una dintre iesirile sale."- minusul permanent este doar pe 30.pe 85 este prin ..."plasa".Cand minusul dispare in 85 , releul pierde alimentarea ,contactul se inchide , iar minusul din 30 se va regasii in 87a .Priceput ?

Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6

"iar in momentul cand se intrerupe semnalul de - ( minus ) al releului sa , acesta sa transmita totusi un semnal de - ( minus ) pe una dintre iesirile sale."- minusul permanent este doar pe 30.pe 85 este prin ..."plasa".Cand minusul dispare in 85 , releul pierde alimentarea ,contactul se inchide , iar minusul din 30 se va regasii in 87a .Priceput ?

gata priceput.scuze ca sunt asa greu de cap :) maine revin sa spun daca am reusit :) multumesc mult
Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6

inca o intrebare...in acest caz..releul o sa stea in permanenta cuplat?
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Discutam de stiinte exacte ,numere acelea(30,87,87a,...) sant din o codificare a instalatiilor electrice la automobile (automobile=mobile care sant autopropulsate -masini,camioane ,tractoare ,locomotive ,etc).Fa un efort si intocmeste o schema cu ce vrei ,dar daca nu specifici clar ce vrei noi putem numai sa ghicim ce doresti sa faca montajul.

Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6

Discutam de stiinte exacte ,numere acelea(30,87,87a,...) sant din o codificare a instalatiilor electrice la automobile (automobile=mobile care sant autopropulsate -masini,camioane ,tractoare ,locomotive ,etc).Fa un efort si intocmeste o schema cu ce vrei ,dar daca nu specifici clar ce vrei noi putem numai sa ghicim ce doresti sa faca montajul.

Ceea ce doresc eu....am un echipament care in momentul cand primeste minus pe o intrare transmite o alarma la un server......in momentul cand "plasa" respectiva este rupta,taiata,intrerupta, aceasta sa transmita respectivul semnal de minus catre echipament.Intre "plasa"( plasa este legata la minus ) si echipament vreau sa intercalez acest releu pentru a nu trimite semnalul de minus decat in momentul cand este intrerupta.
Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6

Atata timp cat "plasa" e intreaga, da.Nu stiu ce vrei sa faci , iar datele problemei au fost impuse.Evident , exista si alte ... posibilitati.

Despre ce alte posibilitati este vorba...am nevoie de idei..
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări