Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Am nevoie de putin ajutor din partea celor cunoscatori...as vrea sa intercalez un releu intr-un sistem..iar in momentul cand se intrerupe semnalul de - ( minus ) al releului sa , acesta sa transmita totusi un semnal de - ( minus ) pe una dintre iesirile sale. Nu stiu daca ati inteles ceea ce vreau eu sa fac..nu sunt bun la explicatii :cry: . sper sa ma puteti ajta Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 poate daca ne spui mai excat ce ar trebui sa faca poate am veni cu idei. Pana acum nu pot sa iti spun decat atat: cum sa transmiti mai departe "minus" daca acesta dispare de langa releu? de unde sa il iei? Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 poate daca ne spui mai excat ce ar trebui sa faca poate am veni cu idei. Pana acum nu pot sa iti spun decat atat: cum sa transmiti mai departe "minus" daca acesta dispare de langa releu? de unde sa il iei?Sa spun altfel....in cazul in care foloseam un semnal de + zic eu ca ma descurcam...ideea e urmatoarea....am alimentarea bobinei releului....vreau sa-l intercalez intr-o plasa de fire cu continuitate cu continuitate ...in momentul cand este intrerupta aceasta plasa..releul sa de-a un semnal de - catre un echipament Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 deci ai :1. plus---plasa---releu---minussau 2. minus---plasa---releu---plus??? Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 deci ai :1. plus---plasa---releu---minussau 2. minus---plasa---releu---plus???inca nu stiu ce o sa am...momentan este in faza de proiect....am asa...un echipament care atunci cand primeste un semnal de minus transmite.....eu vreau sa primeasca acest semnal cand respectiva plasa de fire este intrerupta......plasa sa aiba minus pe ea....daca are plus exista anumite riscuri....imi cer scuze ca nu stiu sa explic Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 deci vrei asa cevaLa ce tensiune este releul? Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 deci vrei asa cevaLa ce tensiune este releul? 24v ar fi ideal dar ma descur si cu 12v Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Legi alimentarea (minusul) bobinei prin ... "plasa" , dar si la contactu NI al releului de unde'si va lua montajul minusul odata cu pierderea alimentarii bobinei datorata ruperii plasei. Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 24V dc sau ac nu este o tensiune periculoasa pentru om. (poate daca este ac si faci pipi pe ea ) Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Legi alimentarea (minusul) bobinei prin ... "plasa" , dar si la contactu NI al releului de unde'si va lua montajul minusul odata cu pierderea alimentarii bobinei datorata ruperii plasei. Scuze sunt ata de incat nu stiu cum sa fac exact legaturile adica am releul cu 85 86 87a 87 si 30 unde 86 si 85 alimenteaza bobina releului nu? cum fac mai departe legaturile Link spre comentariu
costi002 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 il las pe d-l leoncris sa raspunda, se pare ca este mai in masura sa te lamureasca. Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 il las pe d-l leoncris sa raspunda, se pare ca este mai in masura sa te lamureasca.iti multumesc ptr ajutorul acordat pana acum..si incaodata scuze ca nu stiu sa explic mai bine Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Ce tip de releu ai ? Cod,tip,model ... ?Depisteaza care sunt contactele normal deschise si normal inchise cu un aparat de masura,sau in lipsa lui cu o baterie si un bec(led). Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Ce tip de releu ai ?o sa folosesc ori unul de 24v ori unul de 12v dc Link spre comentariu
Vizitator a2b4c6 Postat Iulie 11, 2012 Partajează Postat Iulie 11, 2012 Ce tip de releu ai ? Cod,tip ... ?Depisteaza care sunt contactele normal deschise si normal inchise cu un aparat de masura,sau in lipsa lui cu o baterie si un bec(led).[/quote http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQohdQ33AyERMz_diMxSNFdPEUL7yePqueLa_tRk4_7anBGXc9XIw Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum