Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SI9933BDY - MOSFET, DUAL, PP, SO-8

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinellll

4

• pinky

4

• circiumaru

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vezi care din astia se potriveste mai bine la parametri : http://www.tme.eu/ro/katalog/#id_catego ... %2C1407%3BDaca ti se da exact inlocuitorul, nu vei sti data viitoare sa cauti de unul singur inlocuitor. Nu e obligatoriu sa pui altceva cu parametrii identici, nu de alta dar sansele sunt extrem de mici sa existe ceva absolut identic dar cu alta denumire.Spor la citit.

M-ai omorat,eu caut avioane si tu ma indrumi spre elicoptere.Daca te uiti matale eu caut un dual channel !!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Daca aveai curiozitatea sa citesti, vedeai ca printre ele sunt si dual P. De exemplu: IRF7104PBF sau SI9935 si mai sunt multe. Scoala te invata sa cauti informatii. Daca stii sa cauti informatia esti mai castigat decat daca inveti informatia.Intentia mea a fost sa te ajut sa cauti. Asa cum vrei tu, depinzi de bunavointa unuia sau a altuia.

Link spre comentariu

Daca aveai curiozitatea sa citesti, vedeai ca printre ele sunt si dual P. De exemplu: IRF7104PBF sau SI9935 si mai sunt multe. Scoala te invata sa cauti informatii. Daca stii sa cauti informatia esti mai castigat decat daca inveti informatia.Intentia mea a fost sa te ajut sa cauti. Asa cum vrei tu, depinzi de bunavointa unuia sau a altuia.

Te notam cu 10 daca imi ziceai din prima asa iti dau 9,7 :da
Link spre comentariu

Vad ca nu-ti place sa citesti. Exemplele date de mine sunt de P-Mosfet dual, nicidecum de inlocuitor pentru piesa ta. Trebuie sa citesti specificatiile fiecaruia in parte si sa vezi ce ti se potriveste. Ca sa inlocuiesti un semiconductor, acesta trebuie sa aiba parametrii egali sau mai buni decat cel original. Altfel risti sa arzi noua piesa si inca altele pe langa ea.Nu am nevoie de calificative. Cand nu stiu ceva, intai ma documentez si apoi intreb, ca sa nu oblig pe nimeni sa gandeasca in locul meu.

Link spre comentariu

Mosule eu am 43 ani ,sunt prea batran sa iau lectii de la tine.Nu stiu sa te fi solicitat personal sa ma ajuti,nu cred ca ai vazut in viata ta atatea aparate cate am reparat eu.Deci nu te baga unde nu iti fierbe oala.Nu incerca sa faci pe inteligentul deoarece s-ar putea sa cazi in ridicol.Forumul asta nu este pentru savanti ratati ci pentru depanatori cu bun simt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări