GEO 53 BN Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Astazi am vazut la televizor, nu mai stiu unde,prezentat un semn de circulatie ciudat.Semnul buclucas era de forma triunghiulara cu virful in sus,chenar rosu,fond alb,iar in interiorul triunghiului o imensa bulina neagra.Sincer,nu am vazut niciodata acest semn de circulatie si am carnetul de conducere ceva ani.Am cautat pe internet,dar nu l-am gasit niciunde.Stiti ceva despre acel semn? Cica ar fi aparut in urma cu 2(doi) ani. Link spre comentariu
Marius84 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Copy/pasteŞoferii din România vor fi nevoiţi să ţină cont de un nou indicator rutier, care are rolul de avertizare a zonelor cu risc ridicat de accidente. Măsura face parte din strategia Poliţiei Rutiere de reducere a numărului de decese survenite din aceasta cauză. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 In sfirsit m-am luminat.Ma intreb de ce nu l-am gasit pe Google?Semnul era singur, nu ca si panoul prezentat de Marius 84.Multumesc Marius 84. Link spre comentariu
C.D. Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Asemenea semne ar trebui puse cam peste tot pe soselele patriei.In randul conducatorilor (profesionisti/neprofesionisti) auto exista o democratie deplina in a respecta sau nu regulile, semnele si marcajele pentru circulatia rutiera.Inainte de 90" in scolile de soferi se invata conceptul de conducere preventiva (adica cum sa te feresti de un fraier care nu respecta regulile de circulatie)Acum mai este de conceput asa ceva ? Link spre comentariu
srdjan Postat Iulie 22, 2012 Partajează Postat Iulie 22, 2012 Eu la sarbi am vazut vreo 3 amplasari al semnului in traversare spre Muntenegru si atunci am avut dilema asta. Evident ca odata cu aparitia lor la noi m-am lamurit despre ce e vorba. Tot din acea calatorie imi amintesc ca au semnul cu "atentie animale domestice" dar vaca aia parca a fost decupata de copii la gradinita. e foarte colturoasa . In Cehia in schimb m-a surprins cat de stilizat sunt semnele cu figuri umane (bicilcisti, pietoni, etc) Nu stiu daca ati auzit insa la Pecica la noi a aparut si "atentie la cetateni turmentati", poate ma insel dar cred ca e unicat Link spre comentariu
C.D. Postat Iulie 23, 2012 Partajează Postat Iulie 23, 2012 Pai firmele abonate la primarie, pe ce sa scoata un ban gramada ?(nu cred ca sunt bani europeni, sunt bani ai contribuabililor romani) Link spre comentariu
CIBY2 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Copy/pasteŞoferii din România vor fi nevoiţi să ţină cont de un nou indicator rutier, care are rolul de avertizare a zonelor cu risc ridicat de accidente. Măsura face parte din strategia Poliţiei Rutiere de reducere a numărului de decese survenite din aceasta cauză.L-am gasit in Bulgaria peste tot. Numai ca si eu am avut dilema cu ce-ar putea sa insemne. Multumesc pentru iluminare!!! Link spre comentariu
Gabriel Paduraru Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 harta punctelor negre sau marcarea zonelor cu pubncte negre. Zona cu punct negru este o zona in care au avut loc mai mult dee 5 accidente mortale/an Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Semnele cu cetateni turmentati , cred ca ar trebui puse din suta in suta de metri , in Romania. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum