Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator pioneer vsx-d3s

Postări Recomandate

de mai mult timp am luat un amplificator de la un user de pe acsest forum,numai modulul de aplificare pe care l-am pus in functiune cu un traf de +/-65vcc pe partea de finali iar in partea de vas cu operational +/-12vcca mers bine pina acum vreo 2 zile cand au inceput sa se incinga toti ce 4 finali de pe ramura negativa,chiar si la mers in gol.am deconectat cei +/-12vcc de la partea de vas si nu se mai incing finalii.am masurat toti tranzistorii cu exceptia prefinalilor si finalilor si toate bune.nu am atins macar semireglabilii din superdioda si mam trezit cu problema sus mentionata.sarcinile pe cele 2 canale sunt constituite din 2 difuzoare de 8ohmi [cate unul pe fiecare canal]deci nu cred ca este sarcina.rog ajutor.am sa innebunesc :nebunrau: ajutor va rog nu stiu din ce motiv nu pot uploada schema.are 368kb

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări