Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Posibilitate realizare balast electronic de calitate

trinitty

Postări Recomandate

Salutare. Am tot citit de-a lungul timpului despre balasturile electronice si nu am reusit pana acum sa gasesc o solutie pt. achizitionarea/realizarea unui montaj de calitate, care sa fie fiabil.Problema mea. Necesitatea gasirii pe piata a unui balast de calitate pt. tub de 18W, care sa incapa in corpul de iluminat (destul de ingust) montat in baie. Pana in prezent m-am tot chinuit cu diferite tipuri de balast de dimensiuni reduse (chinezarii), care la cateva luni, maxim juma' de an se strica. Plus ca inegresc capetele tuburilor. Mi-ar placea sa gasesc un balast de calitate, cum am in bucatarie (produs Philips, care merge de vreo 3 ani cu acelasi tub fara sa-l inegreasca), dar din pacate sunt de dimensiuni mari si nu incap in corpul de iluminat din baie. Asa ca intreb daca nu se poate realiza un montaj cu piese de calitate, eventual incapsulat (la fel ca cele realizate de Philips, Osram, etc.), dar de dimensiuni reduse, similare celor din becurile economice.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• trinitty

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Aici trebuia sa postezi: viewtopic.php?f=14&t=12761Pai cele de firma nu degeaba sunt mari...Dar nu stiu ce chinezarii ai folosit pana acum,de se inegresc capetele neonului :speriat Si sa pui un balast electronic in baie e mai dificil,ca trebuie sa fie sigilat. Dar trebuie sa se si raceasca cumva...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări