Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

e bun de ceva corectorul acesta de ton?

glass

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glass

3

• Vlad Mihai

3

• wally_gatter

2

• Marian

1

Top autori în acest subiect

Nu prea am încredere în tehnologia de fabricaţie a tranzistorilor din ziua de astăzi. Ce mă face să spun asta? am comandat şi eu un astfel de kit de pe un site şi îmi băga zgomot de fond. În schimb folosesc ceva cu tl074 care are şi mixer şi corector de ton şi preamplificare, şi costat şi mai puţin. :sparge:

Link spre comentariu
wally_gatter

cum ai ajuns tu la concluza ca daca e cu tranzistori e de caltate indoielnica si ca ar avea si zgomot de fond ? :nas: de bucla de masa ai verificat ..? sau de adaptat intrarile si esirle celor doua montaje? :nas:

Link spre comentariu

1-sunt păţit cu un kit asemănător.2- nu am încredere în tehnologia de fabricaţie a tranzistorilor(cea din ziua de astăzi)-în mare parte sunt chinezării împuţite. Dar e o părere personală. Şi sunt de părere că sunt mult mai fiabile cele cu AO.

Link spre comentariu

Nu cred ca sunt intrutotul de acord, falsurile domina in zona dispozitivelor de putere, tranzistorii de semnal mic sunt destul de ieftini si asa, daca schema folosita este bine gandita atunci n-are de ce sai produca surprize neplacute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări