Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de HHO cu CTRL

Vizitator byt3y0u

Postări Recomandate

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cusnir

13

• pinky

8

• puriu

6

• manolo

4

Top autori în acest subiect

"Cati ani ai ?ca vad ca nu sti face precum papagalul. Intrebarea era una retorica deoarece ai orizontul limitat ,asta in cel mai bun caz .Afirmatia 'am mers cu un camion de 27l 'in conjunctura cu ce a afirmat antevorbitorul are urmatorul inteles :am mers cu un camion de 27l deci exista in circulatie pe drumurile tarii si asa ceva ,vobesc din experienta personala nu din spusele altora .I-mi pare rau ca nu ai reusit sa intelegi asta ,sigur persiflarirea ta era mai la 'subiect' (pe intelesul tau :mai buna) ."Asta primesc pe mesageria personala de la tyc,unde se vede ca omu nu are treaba cu subiectul,el bate cimpii cu nu stiu ce prevederi din legislatie,ca se plimba cu camionul,cu motocicleta pe o roata,ca vrea in parlament ,acu de ce oare nu ia o trotineta sa paraseasca sistemul solar si sa se duca in alta galaxie si sa se bage singur in seama acolo. :101 Colac peste pupaza mai este si agramat acest domn.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări