subsemnatul2012 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Salutare ! Am si eu o nedumerire:am vandut unui coleg de forum un aparat de receptie posturi tv,dansul mi-a spus ca nu receptioneaza(eu l-am vazut facand asta)>intrebarea mea este ca s-ar putea sa fie in vreo zona dumnealui si sa nu mearga,sau inca nu l-a dibuit la setari?Va las mai jos o foto cu modelul poate ma ajutati cu vreun detaliu(nu il mai am acasa sa scriu adevaratul model) http://tinypic.com/view.php?pic=33yszva&s=5 Ps. Sper ca am postat msj in sectiunea care trebuia .Ms ! Link spre comentariu
yo9gcc Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 Acela este un receptor DVB-T, momentan în România se emite în standard-ul DVB-T doar în București și în Sibiu, canalele pot fi recepționate însă pe o distanță destul de mare în jurul Bucureștiului, semnalul ajungând chiar și până în Ploiești, acum depinde unde locuieste respectivul user, dar cred ca nu sta prin jurul acelor 2 localitati, poate in viitor se va implementa la nivel national dvb-t,p parca era reglementat de UE pana in 2012 sa se treaca la digital dar cred ca tara noastra a mai cerut pasuire Link spre comentariu
subsemnatul2012 Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 Domnul este bucuresteaN,tocmai de aceea m-am mirat si eu sa nu mearga.Sigur nu l-a ,,dibuit,, inca.Ms ptr. raspuns ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum