procudin Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 Am o statie jopix omega care are urmatoarea problema, am luato , am alimentato la 12v tinand cont de + si - , si s-au prajit niste bobine de la alimentare, stie cineva ce ar putea avea, eventual o schema pentru ea? Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg194/sc ... es=landing Link spre comentariu
procudin Postat Iulie 10, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2012 multumesc pentru schema, o sa ma uit atent pe eaa mai reparat cineva asa statie cu problema asemanatoare? Link spre comentariu
oficemircea Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 multumesc pentru schema, o sa ma uit atent pe eaa mai reparat cineva asa statie cu problema asemanatoare?Problema este :ori ai alimentat cu polaritate inversa ori dioda (anti prost)care este in paralel pe alimentare este inscurt sau invers montata. Link spre comentariu
procudin Postat Iulie 15, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2012 mie mi-a dato un vecin sa o repar, nu am vrut sa ma bag in ea pt ca nu ma pricep, mie asa mi-a dato, nu situ altcevka, eu am tinut cont de polaritate, sanatate oricum si multumesc de sfat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum