Vizitator laureti30 Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 rog un sfat,se poate demonta aerul conditionat fara sa pierd freonul din el? Link spre comentariu
cristi71 Postat Iulie 9, 2012 Partajează Postat Iulie 9, 2012 http://www.misiuneacasa.ro/forum/showth ... onditionat Link spre comentariu
asyx Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 da poti.inchizi ventilul de tur,lasi sa mearga cam 10 min. dupa care,inchizi si ventilul de retur Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 da a mers operatiunea,multumesc...,dar cand il montez din nou cum procedez sa videz instalatia? Link spre comentariu
cristi71 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 trebuie pompa de vid. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 am pompa de vid,dar cu ventilele inchise de la tur si retur daca pun pompa de vid in functiune se videaza agregatul montat pe interior? Link spre comentariu
cristi71 Postat Iulie 10, 2012 Partajează Postat Iulie 10, 2012 eu pina aici v am putut ajuta. atit stiu. cititi si aici viewtopic.php?f=13&t=29848 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 Intreb si eu aici : Mi-am montat (au venit defapt niste baieti care monteaza AC) un AC scos dintr-o alta locatie; izolatia de pe tevi este destul de ravasita si in unele locuri chiar se vede teava de cupru (cea de diametru mai mare). Problema mea este ca atunci cand este inchisa unitatea interioara, cea exterioara merge incontinuu. Pe la ora 23-24 aseara am pus ACul sa se inchida in 2 sau 3 ore. De dimineata unitatea interioara era oprita, dar cea exterioara mergea. Am vazut ca la unitatea exterioara in afara de cele 3 fire de alimentare (L, N, PE) mai sunt inca 2 fire. Este posibil ca acestea sa fie puse prost ? Link spre comentariu
dumitru_a Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 sunt pentru sonda exterioara Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 sunt pentru sonda exterioaraSonda exterioara ce face ? Este senzor de temperatura ? Unitatea interioara are releu care cupleaza/decupleaza unitatea exterioara? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iulie 16, 2012 Partajează Postat Iulie 16, 2012 L-am facut !Erau firele COMPLET aiurea puse. Instalatori ce cacao.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum