Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

demontare aer conditionat

Vizitator laureti30

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• cristi71

3

• dumitru_a

1

• asyx

1

Top autori în acest subiect

Vizitator laureti30

am pompa de vid,dar cu ventilele inchise de la tur si retur daca pun pompa de vid in functiune se videaza agregatul montat pe interior?

Link spre comentariu

Intreb si eu aici : Mi-am montat (au venit defapt niste baieti care monteaza AC) un AC scos dintr-o alta locatie; izolatia de pe tevi este destul de ravasita si in unele locuri chiar se vede teava de cupru (cea de diametru mai mare). Problema mea este ca atunci cand este inchisa unitatea interioara, cea exterioara merge incontinuu. Pe la ora 23-24 aseara am pus ACul sa se inchida in 2 sau 3 ore. De dimineata unitatea interioara era oprita, dar cea exterioara mergea. Am vazut ca la unitatea exterioara in afara de cele 3 fire de alimentare (L, N, PE) mai sunt inca 2 fire. Este posibil ca acestea sa fie puse prost ?

Link spre comentariu

sunt pentru sonda exterioara

Sonda exterioara ce face ? Este senzor de temperatura ? Unitatea interioara are releu care cupleaza/decupleaza unitatea exterioara?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări