Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema tuner IEI T350

Postări Recomandate

Am un tuner T350 (banuiesc ca il stiti) in stare f buna si optic si tehnic, prinde radio mult ami bine decat multe tunere actuale - cu doua exceptii - - potentiometrul de acord UUS este f intepenit - am incercat cu tot felul de degripante (inclusiv de yale auto) si nu am reusit sa il fac sa mearga cum ar trebui, iar sa il desfac sa il curat piesa cu piesa mi-e teama - stie cineva daca e reparabil? sau unde pot gasi unul similar? este de valoare 100k lin cu demultiplicare- programatorul face figuri uneori - in sensul ca nu imi ia comanda senzoriala, ledul se aprinde cand ating contactul dar se stinge cand iau mana... ce ar trebui sa verific/schimb? multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

3

• MARIANTY

2

• gionel

1

• ghmihairo

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

merci MARIANTY - am rezolvat-o cu pot-ul meu - l-am descfacut, cutatat si uns si merge brici acumaiar cu partea de contacte senzoriale - lamela care face contact cu axul butonului de acord FM era in scurt din cand in cand si bloca contactul senzorial de pe buton, astfel incat cele de pe programator nu se puteau activa

Link spre comentariu
  • 11 ani mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
La 14.02.2018 la 13:03, gionel a spus:

Va salut ! am nevoie de schema sau manual sevice al tunerului T350(electronica industriala) . L-am achizitionat recent , functioneaza intermitent si nu prinde stereo .

decodor stereo_1.GIF

ans. preamplificator AF_1.GIF

schema bloc_1.GIF

ans. FI-MF_1.GIF

ans. alimentare_1.GIF

ans. FI-MA_1.GIF

filtru FI-MF_1.GIF

ans. programator senzorial_1.GIF

ans. preamplificator AF_1.GIF

bloc UUS_1.GIF

ans. RF-MA_1.GIF

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări