Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KNUTH 180

Vizitator DanielN

Postări Recomandate

Vizitator DanielN

Saultare

Am un aparat de sudura KNUTH 180 si is curios daca pot s ail folosesc pentru a suda inox folosind-ul TIG welding.

Pe el apare in spate TIG insa nu stiu daca e complet pentru sudura de genu asta si cum sa verific daca il pot folosi.

Momentan il folosesc cu elecrozi insa am nevoie sa sudez inox si sper sa il pot folosi :)

Posted Image

Posted Image

Daniel

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hades19

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut!In stanga observ ca aveti bornele pentru electric manual, in dreapta pentru TIG. Puneti pistoletul de TIG la borna - si piesa o legati la + (polaritate directa). Pistoletul TIG (WIG) are si tub pentru gaz, va trebui sa va achizitionati o butelie cu gaz inert, argon sau heliu, argonul fiind cel mai ieftin. Cat despre debit, 8-10l/min la oteluri inox is just fine :)-putina grija la otelurile inoxidabile austenitice: Straturi subtiri, curent mic de sudare, viteza mare, temperatura mica intre straturi. in caz contrar apare faza sigma si otelul nu mai este inoxidabil.Spor :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări