relucavnic Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Am un samsung samsung s5230w decalibrat adica nu pot intra in meniu partea de sus a ecranului merge destul de bine dar cea de jos nu merge este decalibrat destul de tare nu ma lasa sa intru in meniu sa formez numere sa intru in agenda ar trebui sa dau ndeva cu mult mai jos de touchscreen ce as putea sa ii fac sau cum l-as putea reseta sau sa fie dus touchscreen? Link spre comentariu
relucavnic Postat Iulie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2012 Nu stie nimeni nimica despre aceasta problema? Link spre comentariu
8429kyd Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Schimba touchscreenul.Asta e buba lor. Link spre comentariu
relucavnic Postat Iulie 9, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2012 Astazi ma duc sa il scimb. Link spre comentariu
relucavnic Postat Iulie 15, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2012 Am fost l-am schimbat si acuma merge nu mai am probleme doar ca m-a costat cam mult zic eu in comparatie cu ce am vazut pe net unde un touchscreen este 15-20 lei cei de la service mi-au luat 50 de lei asa ca cred ca o sa imi mai iau unul de rezerva ca sa am daca mai pateste ceva. Link spre comentariu
8429kyd Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 E ok la pret.Trebuie desfacut tot telefonul ca sa schimbe touch-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum