Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lada arctic

Avram Ion

Postări Recomandate

O cunostinta are o lada arctic (ceva mai veche, undeva la 1.2 m inaltime) si de la un timp nu mai declaseaza. stiu ca se regleaza termostatul (are un surub acolo), am reglat si acum a decuplat la -3 grade celsius este corect sa decupleze la o astfel de temperatura? Masuratoarea s-a facut cu un multimetru digital DT9208A cu sonda de temperatura.care ar fi temperatura optima la care ar trebui sa declanseze?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Avram Ion

3

• Ticu

1

Top autori în acest subiect

Nu, nu este temperatura corectă. La fel cum nici acel reglaj al termostatului nu este corect.Procedura corectă este următoarea: Se cumpără alt termostat, se montează, se pune în funcţiune "utilajul" iar dacă sunt probleme şi lada nu se opreşte, se verifică instalaţia cu freon, respectiv compresorul.Dacă sunt pierderi de freon, aşa se manifestă... la fel şi când compresorul este pe ducă.

Link spre comentariu

Nu strica o verificare cu un termometru de exterior; e mai precis decat sonda multimetrului.Conteaza si locul unde masori; ai grija sa fie mereu acelasi.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări