Avram Ion Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 O cunostinta are o lada arctic (ceva mai veche, undeva la 1.2 m inaltime) si de la un timp nu mai declaseaza. stiu ca se regleaza termostatul (are un surub acolo), am reglat si acum a decuplat la -3 grade celsius este corect sa decupleze la o astfel de temperatura? Masuratoarea s-a facut cu un multimetru digital DT9208A cu sonda de temperatura.care ar fi temperatura optima la care ar trebui sa declanseze?Multumesc Link spre comentariu
Vizitator cosmyn maxx Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 trebuie sa il reglezi incat la min sa ai cel putin -15 grade bafta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Nu, nu este temperatura corectă. La fel cum nici acel reglaj al termostatului nu este corect.Procedura corectă este următoarea: Se cumpără alt termostat, se montează, se pune în funcţiune "utilajul" iar dacă sunt probleme şi lada nu se opreşte, se verifică instalaţia cu freon, respectiv compresorul.Dacă sunt pierderi de freon, aşa se manifestă... la fel şi când compresorul este pe ducă. Link spre comentariu
Avram Ion Postat Iulie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2012 Am reglat termostatul si acum la -14 grade(la minim) declanseaza, sper sa-si faca treaba in continuare "utilajul" .Multumesc pentru ajutor Link spre comentariu
Ticu Postat Iulie 8, 2012 Partajează Postat Iulie 8, 2012 Nu strica o verificare cu un termometru de exterior; e mai precis decat sonda multimetrului.Conteaza si locul unde masori; ai grija sa fie mereu acelasi. Link spre comentariu
Avram Ion Postat Septembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2012 A ramasa sa declanseze la -14 grade. Numai bineMultumesc de ajutor si multa :bere: :bere: :bere: :bere: :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum