Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator ( amplituner) DENON

zott

Postări Recomandate

Buna ziua , am un amplituner marca DENON DRA-275RD si din greseala telecomanda s-a spart (m-am asezat pe ea ) :)) ......... acum ampliful e ramas in stand by si nu-l mai pot folosi ! Stie cineva sau exista o modalitate de a-l putea folosi ? Eventual poate are cineva o telecomanda pentru el . Multumesc frumos .Stima !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• corneillus

2

• zott

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

ar trebui sa aiba undeva in amplificator o baterie pentru memorie. incearca sa scoti bateria aia SI teoretic ar trebui sa se reseteze.

Link spre comentariu

ar trebui sa aiba undeva in amplificator o baterie pentru memorie. incearca sa scoti bateria aia SI teoretic ar trebui sa se reseteze.

Din pacate nu are nici o baterie ...........am inspectat aparatul foarte atent si nu am vazut nimic care sa fie asemanator unei baterii ! Orcum , multumesc pentru sfat , asta cu bateria chiar nu o stiam .
Link spre comentariu

ar trebui sa fie una din aia mica , plata , sau un acumulator lipit pe placa, probabil infoliat intr-o folie verde. daca il gasesti, decat sa il dezlipesti mai bine il pui in scurt sa zicem cateva secunde si apoi il eliberezi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări