zott Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Buna ziua , am un amplituner marca DENON DRA-275RD si din greseala telecomanda s-a spart (m-am asezat pe ea ) ) ......... acum ampliful e ramas in stand by si nu-l mai pot folosi ! Stie cineva sau exista o modalitate de a-l putea folosi ? Eventual poate are cineva o telecomanda pentru el . Multumesc frumos .Stima ! Link spre comentariu
corneillus Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 ar trebui sa aiba undeva in amplificator o baterie pentru memorie. incearca sa scoti bateria aia SI teoretic ar trebui sa se reseteze. Link spre comentariu
zott Postat Iulie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2012 ar trebui sa aiba undeva in amplificator o baterie pentru memorie. incearca sa scoti bateria aia SI teoretic ar trebui sa se reseteze.Din pacate nu are nici o baterie ...........am inspectat aparatul foarte atent si nu am vazut nimic care sa fie asemanator unei baterii ! Orcum , multumesc pentru sfat , asta cu bateria chiar nu o stiam . Link spre comentariu
corneillus Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 ar trebui sa fie una din aia mica , plata , sau un acumulator lipit pe placa, probabil infoliat intr-o folie verde. daca il gasesti, decat sa il dezlipesti mai bine il pui in scurt sa zicem cateva secunde si apoi il eliberezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum