Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme instalare windows

cristybadea

Postări Recomandate

Am desfacut iarasi pc-ul,am dat sursa jos,scrie pe ea REXPOWER ATX,am desfacut-o si la o simpla vizualizare a componentelor am vazut 2 c-uri de 2200uf/10v,1c-u de 2200uf/16v si unul de 680uf/10v toate umflate bine de tot.Caut acum sa le schimb si revin

Din cauza ca ti-au busit condensatoarele alea poti sa zici la revedere la placa de baza.Cu condensatoarele praf->varfuri de tensiune in alimentarea pc-ului->pa cipuri din placa de baza.
Nu prea cred in varianta asta pentru ca acum 2 zile am facut sursa de la pc-ul unui prieten care a avut pe langa o bobina care,dupa ce se incalzea(maxim 5 minute de functionare)facea scurt intre spire si murea pc-ul de tot si cele 3 c-uri respectiv cele 2 de 2200uf/10v si unul de 2200uf/16v umflate.Si are o configuratie foarte buna zic eu,proc Intel dual core 3000+,2hdd(unul de 500gb si unul de 1tb)4gb ramddr3,placa video de 2gb si din pacate nu am fost atent la placa de baza,pc care acum functioneaza impecabil
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

12

• FLORIN IORDACHE

7

• DonNCSS

3

• Dell vostro

3

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări