cristybadea Postat Iulie 8, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2012 Am desfacut iarasi pc-ul,am dat sursa jos,scrie pe ea REXPOWER ATX,am desfacut-o si la o simpla vizualizare a componentelor am vazut 2 c-uri de 2200uf/10v,1c-u de 2200uf/16v si unul de 680uf/10v toate umflate bine de tot.Caut acum sa le schimb si revinDin cauza ca ti-au busit condensatoarele alea poti sa zici la revedere la placa de baza.Cu condensatoarele praf->varfuri de tensiune in alimentarea pc-ului->pa cipuri din placa de baza.Nu prea cred in varianta asta pentru ca acum 2 zile am facut sursa de la pc-ul unui prieten care a avut pe langa o bobina care,dupa ce se incalzea(maxim 5 minute de functionare)facea scurt intre spire si murea pc-ul de tot si cele 3 c-uri respectiv cele 2 de 2200uf/10v si unul de 2200uf/16v umflate.Si are o configuratie foarte buna zic eu,proc Intel dual core 3000+,2hdd(unul de 500gb si unul de 1tb)4gb ramddr3,placa video de 2gb si din pacate nu am fost atent la placa de baza,pc care acum functioneaza impecabil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum