Vizitator lukacristian Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Ok, pretul ete mei mic decat la celelalte firme , si se zice ca au 100% pixeli garantati si paneluri LG,dar care poate sa-mi spuna si mie daca e multumit de cum se vad si cum se comporta.Apreciez opinia unui gamer.Deasemeni astept pareri despre monitoarele TFT LCD in general si ce alegeri ati facut.Merci, bafta. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Mai 29, 2006 Partajează Postat Mai 29, 2006 Nu prea exista monitoare cu pixel;i garantati.Vb cu cei de la firma sa vezi cum ofera ei garantia.Legat de cum se vad..trebuie sa le vezi tu :smt003 ..sa decizi daca iti plac sau nu.Diferente sunt de la model la model..nu te poti lua dupa marca...Oricum ai grija inainte sa cumperi...citeste review-uri de pe internet...Bafta :smt001 :yawinkle: Link spre comentariu
cr1stache Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 Eu am un monitor horizon de 17" de aproape un an si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el n-am avut probleme pana acum. Oricum iti da garantie 3 ani la el Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Mai 30, 2006 Partajează Postat Mai 30, 2006 Conditii de vanzare de monitoare tft ale unei firme din Cluj pentru diferite marci in atasamentPe mine m-au cam zapacit...dar cam asa sta situatia... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum