Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitoarele TFT LCD si in special cele de la Horizon...

Vizitator lukacristian

Postări Recomandate

Vizitator lukacristian

Ok, pretul ete mei mic decat la celelalte firme , si se zice ca au 100% pixeli garantati si paneluri LG,dar care poate sa-mi spuna si mie daca e multumit de cum se vad si cum se comporta.Apreciez opinia unui gamer.Deasemeni astept pareri despre monitoarele TFT LCD in general si ce alegeri ati facut.Merci, bafta.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

2

• cr1stache

1

Nu prea exista monitoare cu pixel;i garantati.Vb cu cei de la firma sa vezi cum ofera ei garantia.Legat de cum se vad..trebuie sa le vezi tu :smt003 ..sa decizi daca iti plac sau nu.Diferente sunt de la model la model..nu te poti lua dupa marca...Oricum ai grija inainte sa cumperi...citeste review-uri de pe internet...Bafta :smt001 :yawinkle:

Link spre comentariu

Eu am un monitor horizon de 17" de aproape un an si pot sa spun ca sunt foarte multumit de el n-am avut probleme pana acum. Oricum iti da garantie 3 ani la el

Link spre comentariu

Conditii de vanzare de monitoare tft ale unei firme din Cluj pentru diferite marci in atasamentPe mine m-au cam zapacit...dar cam asa sta situatia...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări