turcu_dan Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Salutare. Am urmatoarea nedumerire......Vreau sa comand un claxon bitonal pt un ford fiesta. Mentionez ca masina a venit echipata din fabrica cu un claxon simplu ..... pe care vreau sa-l schimb deoarece acesta se aude ca o rata. Am gasit de la hella, ... cele doua goarne vin la pachet impreuna cu un releu. Ce am sezizat eu la masina sunt urmatoarele: am deconectat claxonul original .... si am apasat claxonul(Inchis contactul) .Fiind liniste , claxonul fiind deconectat, in mamentul in care apas claxonul respectiv il las, se aude in partea pasagerului unde se afla cutia cu sigurante cum un releu cupleaza/decupleaza circuitul. In acest caz, daca masina are din fabrica releu prevazut pt caxonul ei simplu .... mai este necesar sa montez si releul care vine in pachet cu cele doua claxoane noi? Stiu ca consumul ar fi dublu fiind 2 claxoane. Intrebarea mea este daca ar trebui sa modific instalatia pt a functiona totul fara probleme. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Pastrezi releul care vine in pachet . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum