fulger Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Buna, azi am incercat sa instalez windows 8, si surpriza: dupa ce dau pe install imi apare o eroare cum ca imi lipseste un driver de care pc-ul are nevoie si ma pune sa il caut pe hard. Am zis ca poate o fii de la windows 8, dar face lafel si la windows 7. Mentionez ca pe acest Pc a mai fost instalat windows 7 de destule ori, si tot de catre mine. Stiti ce ar putea sa aiba? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Va salut ! Ce peformante aveti dvs la pc-u ?Astept ! Link spre comentariu
fulger Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Buna, de la PC nu este, chiar daca nu este unul stralucit deoarece pana acum nu am mai intampinat astfel de probleme. Aceasta este eroarea : A DVD driver your PC needs is missing. If you have a CD,DVD, or USB flash drive with driveron it, please insert it now. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Daca nu ai schimbat nimic in configuratie este posibil ca una din componente sa aiba probleme la detectie. Parerea mea este sa scoti tot de pe placa de baza la instalare (daca ai placa video on board foloseste-o pe aceea). Dupa ce instalezi atunci adaugi placile (de obicei placa video cu setarea corespunzatoare in bios). Daca tot ai probleme schimba dvd-wr cu altul de proba. Verifica si cablurile SATA, au prostul obicei sa se defecteze daca au fost miscate mai des.De exemplu, de la un dvd defect (el functionand aparent fara sa dea erori) aveam erori incepand de la erori de procesor, de placa de baza si de memorie defecta in ordine aleatoare sau combinate. Link spre comentariu
fulger Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Voi incerca sa ii fac un install cu video onboard sa vedem daca se rezolva ceva.Cat de la cabluriile Sata nu cred ca este, deoarece windowsul ruleaza chiar in acest moment (windowsul vechi). Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Ca idee, un dvd-wr nu a functionat decat putin pe scriere cu cablurile originale pana a inceput sa dea erori (cam la 75% din scriere dadea eroare la fiecare dvd ducand la concluzia ca e defect). Cand s-a schimbat cablul cu unul "de firma" a reinceput sa scrie la viteza maxima. De aceea am mentionat acest lucru, unele erori nu sunt de unde crezi ca ar putea fi la prima vedere. Ca sa elimini eroarea de dvd poti incerca o versiune de instalare a W7 de pe stick usb, asa elimini din ecuatie dvd-ul (pe care il scoti din sistem daca bootezi se pe stick). Ideea este sa ai numarul minim de componente necesare pe care le adaugi dupa instalare, unul cate unul. Daca incepe sa dea erori atunci ultima componenta este de obicei cea cu probleme sau, daca este placa video cea adaugata ultima, nu ar strica sa verifici sursa PC ca sa vezi daca ai condensatori umflati in ea si de la ea sa ai toate belelele. Link spre comentariu
fulger Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 De pe stik am incercat sa bootez dar nu imi arata in bios decat floppy drive.. Dvd-rw scotea intreadevar niste sunete ciudata...Totusi cum sa fac sa imi apara si in bios USB ca imi apare doar remouveble si daca dau imi arata numai Floppy Drive. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Seteaza primul "boot other devices" sau ceva asemanator. Acolo se include stick-ul usb. Dar trebuie sa-l faci boot-abil (win 7 bootabil nu cel care se instaleaza peste xp sau vista) ca altfel nu-l vede bios-ul dupa listare. Link spre comentariu
fulger Postat Iulie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2012 Este bootabil, deoarece am incercat de pe laptop si il vede , booteaza . La bios am numai Removable; Hard Disk; CDROM; Network;DIsabled. Mai am si optiunea BOOT OTHER DEVICE care este activata..Am reusit sa il fac sa booteze de pe stik Acum vom vedea ce iese. Se pare ca a fost de la DVD-RW doarece acum merge perferct Multumesc tuturor pentru ajutor!. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum