Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

INSTALATIE ELECTRICA LOGAN

TAO

Postări Recomandate

cine ma ajuta cu o instalatie electrica LOGAN pt remorca? am fost la service si mi-au pus cuiul de remorca impreuna cu instalatia electrica si nu iese pasenta cum leg firele de la priza de pe remorca... priza mama de pe masina are 7 fire: pin1 semnalizare stanga, pin2 pozitii ceata, pin3 masa, pin4 semnalizare dreapta, pin5 arata un bec cu R pe el, pin6 stop frana, pin7 bec cu L pe el... cand pun pozitiile am faza pe toti pinii cu 3 masa, cand nu am pozitii dispare + de pe toti pinii... :rolleyes:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TAO

2

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator dtdajma

Sigur au facut ei legaturile aiurea la mufa mama, ca e greu de crezut ca mufa este defecta. Normal era ca ei sa traga firele de la tripla stg. catre mufa mama. Eu le-as fi pozitionat astfel:7 (L)=semnalizare stanga (left),5 ®=semnalizare dreapta (right),3=fir de masa, linia 31,2=ceata,6=frana,1=pozitii, linia 58,4=mers inapoi.Succes in rezolvarea problemei!

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...
Vizitator marian_ariciuc

ca sa nu mai deschid alt topic, postez aici.caut informatii despre instalatia electrica a Loganului.mai precis a iluminatului din Habitaclu...de curand am mai montat inca doua plafoniere de 5W in spate, langa manerele de sustinere a pasagerilor. cele doua plafoniere le-am cositorit langa mufa plafonierei fata(oare am facut bine?).nu vreau sa trec pe LED prea curand si sunt putin ingrijorat despre portiunea de circuit de alimentare a plafonierei fata si UCH, care trebuie practic sa sustina cel mai des 3 becuri de 5W si une mai pui ca sunt alte doua becuri care pot fi si alea aprinse, deci in total 5 becuri de 5W; adica un curent de 0,416A x 5 = 2,08A...este acea portiune de circuit supraincarcata?rezista UCH-ul 6 becuri de 5W? adica 2,5A?(sa nu uitam de becul din portbagaj).dupa ochiul meu cred ca acea sectiune de conductor este de 0,5mmp...gresesc? poate stie cineva mai bine si posteaza aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări