gilica1 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Solicit si eu un manual de service sau schema electrica a acestei combine frigorifice-Kelvinator KB3600E SUNI.Cu multumiri Link spre comentariu
realconstruct Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 Este o combina model clasic adica cu 2 compresoare comandate de 2 termostate.Spune cum se manifesta defectul, poate asa te putem ajuta mai mult. Link spre comentariu
gilica1 Postat Iulie 7, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2012 Ca istoric, am schimbat prima data termostatul de la racitor cu un Ranco K60 care s-a impuscat, acum am pus unul turcesc si functioneaza, iar la cca 1 luna a cedat si cel de la congelator, am luat Ranco K59, care a mers 2 zile si apoi tot unul turcesc K59 P1301 adaptat caci capilarul nu avea decat 2000 mm, si azi am primit un termostat ca cel original K59L1262, si am indoieli la conectare, drept care v-am solicitat ajutorul Link spre comentariu
Vizitator cosmyn maxx Postat Iulie 7, 2012 Partajează Postat Iulie 7, 2012 normal ca dubiile sunt maxime ptr ca la congelator trebuie sa folosesti un termostat ranco k 54 cu sonda de 2200mm si k59 e bun ptr racitor.bafta! Link spre comentariu
gilica1 Postat Iulie 13, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2012 Chiar sa nu aibe nimeni ce v-am solicitat ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum