Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu o dioda din putere mir

zainea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

13

• hpavictor

6

• adicontakt

3

• 89-CEC

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este produs de firma MIR ( actual se numeste REC , cred ... ) din Ucraina in anii 90 .Modelul : RA 800 Evident , totul este scris cu caractere chirilice .

Link spre comentariu

Ma duc luni sa iau un triac si am vazut ca sunt doua care au parametrii apropriati numai ca difera capsula.Pe care dintre ei sal iau BTA25-600B sau BTA26-600B. Pe mine m-ar avantaja al doilea pt ca pot sa-l montez mai usor pe placa.

Link spre comentariu

Cam asa arata schema unde sunt montati tiristori sau triacii ca vad ca parerile sunt impartite..si vreau sa imi spuneti cum voi monta BTA26-600B ,ma refer la A1,A2 si P ca nu vreau sa am vreo surpriza sa ard altceva pe acolo.Am verificat toate piesele si sunt bune toate. Schema e facuta corect,am verificat de vreo 3 ori.Piesa AOY103B1 nu stiu ce e ..

post-9416-139829461549_thumb.jpg

Link spre comentariu

nu mai vrea sa-mi raspunda nimeni ? care este a1 a2 si p la tc2 - 25 ca sa stiu cum sa pun bta 26 600b.Am fost foarte multumit de puterea asta si nu vreau sa o dau la fier vechi,ast rasp

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Am facut puterea MIR , am pus bta26-600b si merge ca inainte . Am intampinat o problema , mi s-a rupt un piciorus de la un tranzistor 2t208M si l-am inadit cum am putut dar as vrea sa-l schimb , cu ce tranzistor se poate inlocui?Multumesc celor care m-au ajutat la aceasta problema si nu in ultimu rand lui Vasca.

Link spre comentariu

dupa ce am schimbat triacu am facut o proba la 30-40 de wati,se auzea bine ca sa zic asa,dar cand am facut o proba mai serioasa ziua urmatoare,am constat ca la frecvente joase se aude ca si cum ar fi difuzorul descentrat,un zgomot ciudat nu stiu cum sa zic.Pe celalalt canal se aude bine cu aceasi boxa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări