Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu o dioda din putere mir

zainea

Postări Recomandate

Salut. Am gasit aceasta piesa arsa,cred ca este o dioda, din finalul puterii Mir 800 (2X400w) si nu stiu ce sa pun in loc.Am cautato pe net si n-am gasito .Pe ea scrie TC2-25 0085.

post-9416-139829458486_thumb.jpg

post-9416-139829458495_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zainea

13

• hpavictor

6

• adicontakt

3

• 89-CEC

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Intre carcasa lui si piciorusul mai lung imi dai 0 ohmi ,plus ca am facut comparatie cu celalalt care este bun imi arata o anumita valoare.Si da cred ca este un tiristor am vazut acum pe google.Cred ca sa ars cand am apasat butoanele de limitare in timp ce era la nivel maxim.

Link spre comentariu

Este un tiristor cu capsula TO-48 daca poate sa-mi spuna cineva ce sa cer la vanzator ? un echivalent la aceasta piesa ruseasca , deci pe el scrie TC2-25 sigur este ars intre anod si catod are 0 ohmi . Va multumesc !

Link spre comentariu

Este protectia la tensiune continua pe iesire , pune iesirea la masa in cazul cand se ard finalii .

Se numeste protectie Crowbar si este triac cu 25 A la 200V , merge orice triac modern BTA25-600B fara greturi !

Nu are protectie cu releu pe iesire...doar sigurante fuzibile !

RA800 a fost un amplificator excelent pentru vremea lui .

Chiar si pentru vremurile actuale !

Verifica si CA3080 din limiter ( etajul de intrare ) , de obicei se strica si ala , cand se strica finalii ...

Ca finali merg perfect MJ 15024 / MJ15025 cat inca mai gasesti originali ...

Finalii se ard garantat daca nu se raceste cum trebuie , asa ca monteaza un ventilator nou si sufla cu compresorul de aer radiatorul ala ( pieptene ) ca sa scoti tot praful din radiator...

Link spre comentariu

Finalii nu s-au stricat,doar triac-ul lam gasit in neregula.Am apasat butoanele de limitare din spate in timp ce era la maxim si nu se mai aude un canal,celalalt merge bine..Unde e CA3080 pe placa cu finalii? Aveti cumva o schema pentru puterea asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări