Vizitator xchido Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Salut am si eu un DvD Lg HT202SF-cu si mi sa ars Finalu de Alimentare dar sa ars atat de rau ca nu pot citii ce model este sau de cat este si vreau sa stiu daca se poate o schema sau numele Finalului si modelul sper ca Finalul de Alimentare este cel cu Radiatoru de aluminiu nu stiu dar asa a zis un electronistMultumesc anticipatP.S. langa Final este scris 1c902 chiar intre final si condensatoru cel mare Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Scrieti ...romaneste ,in primul rand!Finalu' de alimentare cum l-a numit electronistul ,este de fapt un circuit integrat,numit: STRA6252!!! si arata ca in poza de mai jos!!Toata lumea s-a obisnuit cu expresia: ''finalu'',de fapt ce probleme sant cu aparatul dvs?!?! Ce merge/nu merge la el?!?! Link spre comentariu
Vizitator xchido Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Scrieti ...romaneste ,in primul rand!Finalu' de alimentare cum l-a numit electronistul ,este de fapt un circuit integrat,numit: STRA6252!!! si arata ca in poza de mai jos!!Toata lumea s-a obisnuit cu expresia: ''finalu'',de fapt ce probleme sant cu aparatul dvs?!?! Ce merge/nu merge la el?!?!Nu este acela e cel cu Radiatorul de aluminiu si se prinde cu un surub pe radiator Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 http://elektrotanya.com/lg_ht202sf_afn3 ... nload.html descarca schema de acolo.Si un sfat daca ,,electronistul,, a zis final de alimentare schimba daca poti si electronistul. Link spre comentariu
Vizitator xchido Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 cum arata in schema aceea care miai dato Dan este la 3 Placa smps P.C.iar Circuitul Integrat este in locatia IC901 acolo dar la mine e IC902 Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Aha,sa inteleg ca circuitul "integral" sau "partial" ,final sursa este ... optocuplorul LTV-817B ?PS :Ai dat ... BAC_ul , sau urmeaza ? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Poate nu-i el de vina ci ,,electronistul,,.Eu am zis ca ala trebuie schimbat prima data. Link spre comentariu
Vizitator xchido Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Aha,sa inteleg ca circuitul "integral" sau "partial" ,final sursa este ... optocuplorul LTV-817B ?PS :Ai dat ... BAC_ul , sau urmeaza ?Nu am Dat Bac-ul si nici nu o sa il dau dar nu este acelaastept un raspuns de la Dan fiindca el mia dat schema si poate stie Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 "Nu am Dat Bac-ul si nici nu o sa il dau" - imi place ca esti ... hotarat." dar nu este acela" - adica IC 902 , sau IC901 - STR-W6252 , sau ... electronistul , ca nu mai inteleg.Ca s'o lamurim , cati pini are ... inculpatul ? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 STRWul 6252 trebuie sa fie CIul din sursa. Link spre comentariu
Vizitator xchido Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 are 6 pini si vad doar ST din scrisul acela Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum