Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lg HT202SF-CU

Postări Recomandate

Vizitator xchido

Salut am si eu un DvD Lg HT202SF-cu si mi sa ars Finalu de Alimentare dar sa ars atat de rau ca nu pot citii ce model este sau de cat este si vreau sa stiu daca se poate o schema sau numele Finalului si modelul sper ca Finalul de Alimentare este cel cu Radiatoru de aluminiu nu stiu dar asa a zis un electronistMultumesc anticipatP.S. langa Final este scris 1c902 chiar intre final si condensatoru cel mare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• leoncris

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Scrieti ...romaneste ,in primul rand!Finalu' de alimentare cum l-a numit electronistul ,este de fapt un circuit integrat,numit: STRA6252!!! si arata ca in poza de mai jos!!Toata lumea s-a obisnuit cu expresia: ''finalu'',de fapt ce probleme sant cu aparatul dvs?!?! Ce merge/nu merge la el?!?!

post-23239-139829458479_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator xchido

Scrieti ...romaneste ,in primul rand!Finalu' de alimentare cum l-a numit electronistul ,este de fapt un circuit integrat,numit: STRA6252!!! si arata ca in poza de mai jos!!Toata lumea s-a obisnuit cu expresia: ''finalu'',de fapt ce probleme sant cu aparatul dvs?!?! Ce merge/nu merge la el?!?!

Nu este acela e cel cu Radiatorul de aluminiu si se prinde cu un surub pe radiator
Link spre comentariu
Vizitator xchido

cum arata in schema aceea care miai dato Dan este la 3 Placa smps P.C.iar Circuitul Integrat este in locatia IC901 acolo dar la mine e IC902

Link spre comentariu
Vizitator xchido

Aha,sa inteleg ca circuitul "integral" sau "partial" ,final sursa este ... optocuplorul LTV-817B ?PS :Ai dat ... BAC_ul , sau urmeaza ?

Nu am Dat Bac-ul si nici nu o sa il dau dar nu este acelaastept un raspuns de la Dan fiindca el mia dat schema si poate stie
Link spre comentariu

"Nu am Dat Bac-ul si nici nu o sa il dau" - imi place ca esti ... hotarat." dar nu este acela" - adica IC 902 , sau IC901 - STR-W6252 , sau ... electronistul , ca nu mai inteleg.Ca s'o lamurim , cati pini are ... inculpatul ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări