Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schimbare stikere motocicleta.

Cilibiu

Postări Recomandate

Salut tuturor. Am o motocicleta marca chinezeasca. Lifan , seamana aproape ca HONDA CBR 125RR. Vreau sa ii schimb culoarea si as vrea sa lipest sctikere cu HONDA pe ea. Actual am stikere din fabrica cu IPHONE....... alte marci dastea. Este legal sa pun STIKERE cu o alta marca?Original nu am avut stiker cu LIFAN pe ea.Chiar daca este o chinezarie are exact aceleasi performante ca o HONDA CBR125RR.O zi buna tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cilibiu

7

• ratza

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Pai la rar nu verifica seriile? Si din serii,nu se vede clar ce motocicleta e?E ca si cum ai pune o sigla de BMW pe Dacia...n-ar avea de ce sa se ia de tine

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Poti sa pui cam ce vrea muschi tai pe ea ,am avut lipt pe motor (cu scoci!) insemne de Honda 250 pe un Suzuki GS360. Pe rezervor sant alte insemne ,de data asta cu autocolant -tot Honda.Politaiul de ma oprit ,desi in talon scria Suzuki ,a citit ce scrie pe rezervor si si-a exprimat parerea ,ceva de genul da e buna o Honda pe vremea asta ,dar nu sant prea obosit ? -veneam de la mare /drum lung .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator tyc

La RAR ii intereseaza seriile poansonate sa corespunda cu actele . Ce scrie pe rezervor/carene e problema ta ,daca nu depaseste 30% din suprafata vopsita si a carei culoare se regaseste in talon -altfel intri la schimbare de culoare :rade: . Toata chestia-i sa fie ordonate si culorile & grafica sa fie cat mai apropiate de inscrisurile originale.

Link spre comentariu

Motocicleta era ROSU+ALB , eu acum am vopsito neagra, stiu ca trebuie sa ii schimb culoarea in CIV si in talon, dar ma gandeam ca daca pun stikere cu alta marca, sa nu ma ia astia de la RAR la maciuci.Si inca o intrebare, daca eu plec pe moto la RAR si ma opreste GARCEA si vede ca in talon este alta culoare fata de realitate (bineinteles ii spun ca merg la RAR sa ii schimb culoarea) la ce ma pot astepta din partea lu GARCEA? o amenda, suspendat permisul, retinere talon....... ????

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Asa-i ,la RAR nu te duci pe ea si ramai cu talonul.O sa se uite la serii si daca franele sant ok . Cel putin la mine dupa asta s-au uitat .Ca-i doare pe ei in mur ca pe motor scrie 'Honda ,avion cu reactie!' sau altceva .In CIV la mine e inscrisa culoarea actuala iar pe talon e culoarea originala si talonul a fost in nenumarate randuri la 'bajeti' cu ochi albastri ...schimbarea de culoare am facut-o acum 3 ani.Si ITP-ul l-am trecut asa . Concluzie : pe culoare sa ai RAR-ul .

Link spre comentariu
:speriat deja sunt bagat in ceata.@tyc vrei sa zici ca in talon ai culoarea (rosie) iar in CIV (alba actuala a motorului) deci umbli cu motorul de culoare alba dar in talon ai culoarea rosie si garcea nu tia oprit talonul?@ratza zice ca iti opreste talonul, sau garcea cere prin statie detali....Pana acum nu am fost oprit prin BV de garcea, doar in oras la mine de 2 ori de cand am motocicleta adica de aproximativ 2 ani. Circul destul prin BV.
Link spre comentariu
Vizitator tyc

Nu!In talon am coloare:verde iar in CIV galben ;pot sa retina talonul cat or vrea ca circul cu cartea si procesul verbal de constatare.Talonul e examinat la accident/control de rutina dar de motociclete nu se leaga.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări