cristybadea Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Salutare.As dori si eu sa stiu cu ce program pot pune sa ruleze cateva fotografii si in acelasi timp sa ruleze si o melodie sau un fragment dintruna.multumesc Link spre comentariu
Vizitator tukulie Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 windows movie maker.il ai in bara de start pe orice versiune de windows. cel mai la indemana si cel mai simplu de folosit Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Ce vrei tu sa faci, poti sa realizezi si in power point ....este putin mai greu daca nu cunosti ....dar se poate ! Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 Va multumesc.Acum il caut Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 3, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2012 Am reusit sa fac ceva apropiat cu ceea ce sper sa iasa si va multumesc.Acum,intrebarea este ca,daca pun rezultatul pe un cd-dvd va functiona pe un dvdplayer?Va intreb asta pentru ca am incercat sa deschid cu VLC si BSplayer si nu merge.Sau nu am facut ceva bine?multumesc Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 pei depinde ce format ai salvat.....cauta sa salvezi un format care citeste si dvd-ul tau .....ceva avi,sau mpeg..... Link spre comentariu
Vizitator RADUKK Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Nero Kwik Burn are so sumedenie de aplicatii atat pentru foto, cat si pentru video. Poti descarca pachetul de aici http://www.nero.com/eng/downloads-nbl-free.php. De asemenea, am gasit aici: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/instalare-si-depanare/297-nero-kwik-burn-free-download-si-instalare.html un articol despre cum si ce mai face acest pachet de aplicatii. Spor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum