Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program,aplicatie?

cristybadea

Postări Recomandate

Salutare.As dori si eu sa stiu cu ce program pot pune sa ruleze cateva fotografii si in acelasi timp sa ruleze si o melodie sau un fragment dintruna.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

3

• stefan94stefan

2

• yo9gcc

1

Top autori în acest subiect

Ce vrei tu sa faci, poti sa realizezi si in power point ....este putin mai greu daca nu cunosti ....dar se poate !

Link spre comentariu

Am reusit sa fac ceva apropiat cu ceea ce sper sa iasa si va multumesc.Acum,intrebarea este ca,daca pun rezultatul pe un cd-dvd va functiona pe un dvdplayer?Va intreb asta pentru ca am incercat sa deschid cu VLC si BSplayer si nu merge.Sau nu am facut ceva bine?multumesc

Link spre comentariu

pei depinde ce format ai salvat.....cauta sa salvezi un format care citeste si dvd-ul tau .....ceva avi,sau mpeg.....

Link spre comentariu
Vizitator RADUKK

Nero Kwik Burn are so sumedenie de aplicatii atat pentru foto, cat si pentru video. Poti descarca pachetul de aici http://www.nero.com/eng/downloads-nbl-free.php.

De asemenea, am gasit aici: http://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/instalare-si-depanare/297-nero-kwik-burn-free-download-si-instalare.html un articol despre cum si ce mai face acest pachet de aplicatii. Spor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări