Vizitator Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 atingi precizii de prelucrare de 0.01 mm pe care nu o sale pupi cu chinezarelile din kaufland sau alt aprozare.Am mai spus si pe topicul Strung: cu strungul meu de banc chinezesc, am masurat o cilindricitate de pana la o sutime (aproximativ 0.5 sutimi la ochi) pe o lungime de 150 mm, cu piesa fixata intre universal si varful papusii mobile. Link spre comentariu
Vizitator Boomerang Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Am revenit cu forte noi...dupa o lunga pauza am ceva realizari toata treaba se intampla in sufragerie si a venit si frigul. In momentul de fata caut o menghina si papusa mobila + papusa mobila pentru gaurirea rapida. Este foarte enervant ca nu pot uploada pozele. Link pentru pozele cu strungul nu am reusit sa le pun aici http://www.filetolink.com/0214b93d3e Link spre comentariu
chas3 Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Pensetele de la SP80 sunt cu ceva mai bune decat pensetele ER? Cu alte cuvinte, daca prinzi pe alt strung piesa cu o penseta ER, e la fel de rigida ca in cazul SP80? Link spre comentariu
mihaighe Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) Nu suporta comparatie,cele de la SP sant mult mai lungi,da asigura o prindere rigida si precisa .Ca sa prinzi pe alt strung o piesa in penseta ER ai nevoie de platou cu suportul de pensete sau de un con adaptor special,daca la SP penseta intra direct in ax atunci la alt strung cu penseta ER ai nevoie de un adaptor sau de platou care oricum baga o eroare de centraj suplimentara. Editat Ianuarie 27, 2015 de mihaighe Link spre comentariu
chas3 Postat Ianuarie 27, 2015 Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Da, in exemplul cu ER e diferenta cam mare. Echivalentul pentru cele de pe SP80 ar fi cele direct pe con, sau cele 5C daca ai in ce sa le prinzi. Link spre comentariu
cristian1961 Postat Ianuarie 28, 2015 Partajează Postat Ianuarie 28, 2015 SP80 este varianta romanesca a lui MN80 cehesc. Am lucrat cu amindoua . SP80 nu e chiar ca cel cehesc dar e totusi bun . Nu e bijuterie dar nici gunoi. Din pacate romanii au simplificat prosteste cite ceva si de aceea nu a mai iesit la valoarea celul cehesc. In rest sunt aproape identice. Cu chinezariile nu am lucrat dar am butonat citeva la magazin .Nu se compara cu astea. In cazul in care gasiti sp80 sau mn80 in buna stare si cu acesorii complete merita. Astea au foarte multe accesorii speciale iar pretul e mult mai mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum